Alba, Griezmann i Roberto hovořili po vítězství nad Alavésem o zlepšení v kontextu zisku všech trofejí

Alba, Griezmann i Roberto hovořili po vítězství nad Alavésem o zlepšení v kontextu zisku všech trofejí

Výsledek 4:1 nad Deportivem Alavés, jenž pro Barcelonu uzavřel kalendářní rok 2019, okomentovali ze zástupu vítězného celku tři hráči včetně autora jedné z branek, Antoina Griezmanna. Ten se s Jordim Albou a Sergim Robertem shodl na tom, že tým ještě nedosáhl svých možností a může se zlepšit, kor pokud pomýšlí nad vítězstvím ve všech sotuěžích.

Antoine Griezmann

Chtěli jsme dát našim soupeřům gól a udělat to rychle, abychom nasadili náš herní rytmus. Nyní můžeme odpočívat. Jak říkám, dali jsme branku na 1:0 a naši protivníci zacouvali. Hráli jsme před dvěma dny a měli trochu unavené nohy, nicméně jsme odehráli dobrý zápas. Nemyslím si, že výsledek byl v ohrožení. Je škoda, že jsme inkasovali, ale necítil jsem žádné ohrožení.

Messi je nejlepším na světě. Máme skvělý tým s nejlepším hráčem a kdykoliv potřebujeme impuls, tak se objeví. Nyní přicházejí zasloužené volno. Myslím si, že jsme měli dobrý vstup do sezony. Ještě jsme nedosáhli našeho vrcholu a můžeme si vést lépe. Jsme na správné cestě, abychom odehráli dobrý ročník. Nyní je zapotřebí si užít svátky, na které odcházím velmi spokojený. Jsem rád, že mohu pomoci týmu – ať už góly či asistencemi.

Sergi Roberto

Jsme velmi šťastní, jelikož po posledním zápase v tomto roce zůstáváme na prvním místě. Nyní na nás čekají Vánoce a můžeme si je užít. Bylo pro nás velmi důležité zakončit tento rok výhrou doma a to hlavně, když jsme posledně remizovali s Realem Madrid. Alavés hraje na dva útočníky a proti nám nastoupili pouze s jedním.

Dobře jsme pracovali s míčem a útočili do volných prostorů. V prvním poločase jsme se cítili pohodlně, jelikož protivník málokdy přešel přes střed hřiště. V druhém dějství se vše zkomplikovalo po jejich brance, nicméně my dali rychlý gól a vrátili se do zápasu. Nakonec jsme si užili tohoto důležitého vítězství a dobré práce odvedené celým týmem.

Jordi Alba

Měli jsme drobné pochybnosti, ale nakonec jsme velice rádi, že jsme v tomto utkání vyhráli. Po jejich brance se objevil pískot a je třeba jej respektovat. Je normální, že někdy něco nevyjde, nicméně pak jsme kontrolovali průběhu utkání a máme dobré pocity. Potřebujeme se však hodně zlepšit, abychom vyhráli všechny trofeje. Jako každou sezonu si přejeme, aby se nám to povedlo.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. Villarreal CF 14
5. Athletic Club 13
6. RCD Mallorca 11
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 4
10. Lamine Yamal 3
12. Dani Olmo 3
26. Pedri 2
64. Jules Koundé 1
65. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat