Aleñá: Jsem rád, že jsem se mohl znovu cítit jako fotbalista

Aleñá: Jsem rád, že jsem se mohl znovu cítit jako fotbalista

Carles Aleñá neskrýval po vystoupení proti Dynamu Kyjev nadšení a dokonce prohlásil, že se po dlouhé době může znovu cítit jako fotbalista, za Barcelonu totiž naskočil po delší době. S novináři promluvil také Jordi Alba.

Shrnutí zápasu: Jsem šťastný, protože jsme vyhráli a postoupili a protože jsem se mohl znovu cítit jako fotbalista, ale nejdůležitější je tým. Byl to těžký zápas na těžkém terénu proti skvělým hráčům. Byli jsme efektivní, odehráli jsme dobrý zápas a získali jsme tři velmi důležité body.

Práce: Jedinou možností a cestou je práce. Musím makat na tréninku a dokázat trenérovi, že jsem schopný hrát. Cítím se lépe a lépe. Myslím, že jsem odehrál dobrý zápas a jsem rád za tuto šanci. Doufám, že takových večerů přijde ještě mnoho. Požadavky jsou maximální, Barcelona má nejlepší hráče na světě a vy musíme pracovat na svých šancích hrát.

Budoucnost: Chci tu zůstat. Kdyby to bylo na mně, zůstal bych tu celý život.

Návrat na vítěznou vlnu: Pro tým bylo velmi důležité zachytit pozitivní náladu a vítěznou sérii. V Lize mistrů se nám vedlo skvěle a nyní je potřeba vyhrát dva nebo tři zápasy Primera División a všechno půjde dobře. Tvrdě pracujeme a nemyslím si, že na to, abychom to dokázali v La Lize, budeme muset dlouho čekat. Jsme Barcelona.

Debut mladíků: Určitě budou velmi šťastní, stejně jako jejich rodiny. Zasloužili si to, protože tvrdě pracují. Když se vám v akademii daří, máte velkou šanci. Úroveň La Masie je velmi vysoká a jsem s těmito hráči spokojený.

K zápasu se vyjádřil také Jordi Alba:

Sergiño Dest: Je velmi mladý, velmi ochotný a díky svým vlastnostem se perfektně hodí do Barcelony. Je na vysoké úrovni.

Mingueza: Dlouhodobě s námi trénuje a dnes odehrál skvělý zápas. V defenzivě si vedl velmi dobře a zdálo se, jakoby to nebyl jeho první zápas s týmem. Asistoval také při brance Braithwaita.

Kritika: Jsem tu devět let a vždy je to stejné. Když nevyhrajete v klubu jako Barcelona, ​​hodně se o tom mluví, to je normální. Ztratili jsme body, protože jsme neměli štěstí. Máme spoustu nových hráčů, ale myslím si, že trenéři a hráči fungují dobře.

Další zápasy: Musíme vyhrávat pravidelněji. Do vánoční pauzy musíme vyhrát více zápasů a pokusíme se o to.

 

Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 14
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 12
5. RCD Mallorca 11
6. Villarreal CF 11
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Ayoze Pérez 4
4. Kylian Mbappé 4
5. Oihan Sancet 3
8. Lamine Yamal 3
10. Dani Olmo 3
24. Pedri 2
62. Jules Koundé 1
63. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat