Alejandro Balde bude dalším hráčem, který prodlouží smlouvu

Alejandro Balde bude dalším hráčem, který prodlouží smlouvu

Mateu Alemany odkládá všechna jednání o prodloužení smlouvy na měsíc leden. Důvodem je čas, který si dal na sledování a vyhodnocení situace u hráčů, kterým v příštím a přespříštím létě končí smlouva.

Velký pokrok však dělá levý obránce Alejandro Balde, který dostává pod Xavim příležitost a využívá ji zatím velmi dobře. Jeho smlouva končí v roce 2024 a podle informací je na dobré cestě prodloužení do roku 2027. Na toto téma hovořil také na svých nedávných návštěvách v Barceloně hráčův agent Jorge Mendes. Hráč i klub mají zájem o pokračování a věci by se mohly dořešit během mistrovství světa v Kataru.

Prodloužení by mohlo být podepsáno mezi prosincem a lednem. Tato skutečnost by začala více objasňovat situaci na pozici levého obránce. Výhledově se tak počítá s dvojicí Balde-Alonso. Naopak Jordi Alba, kterému také smlouva končí v roce 2024, nemá budoucnost v klubu jistou a to i přesto, že několikrát dal najevo zájem o setrvání. 


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Reekwon
Senior editor

Tady není o čem, tohle je prodloužení nejvyšší nutnosti. Musím se přiznat, že z Baldeho jsem neskutečně nadšený. V létě to skoro vypadalo, že tu šanci nedostane a nakonec je z jeden z našich nejlepších obránců a to je mu teprve čerstvě 19, senzace smiley

26.10.2022, 07:12

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 15
2. Club Atlético de Madrid 11
3. Real Madrid CF 11
4. Villarreal CF 11
5. Deportivo Alavés 10
6. Athletic Club 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Oihan Sancet 3
3. Sandro 3
4. Ayoze Pérez 3
5. Lamine Yamal 3
7. Dani Olmo 3
8. Raphinha 3
21. Pedri 2
59. Jules Koundé 1
60. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat