Badalona 0:0 Barça B

Badalona 0:0 Barça B

Poslední zápas barcelonského béčka této sezóny v Segunda División B před play-off příliš vzrušení nepřinesl. Katalánci hráli na hřišti Badalony bez branek.

Na půdě Badalony se musel hostující trenér García Pimienta obejít bez tři klíčových hráčů. Oriola Busquetse a Jandra Orellanu ze hry vyřadilo zranění. Hrotový útočník Rey Manaj chyběl kvůli reprezentačním povinnostem. Na hrot útoku se tedy postavil Peque a společnost v útoku na krajích mu dělali Konrad de la Fuente a debutant, teprve šestnáctiletý křidelník, Ángel Alarcon.

V záložní řadě nastoupili kapitán Collado, Nico González a Matheus Pereira. Obrana zůstala stejná jako v duelu s Cornellou. Mezi tři tyče se postavil místo Iňaki Peňy - Arnau Tenas. První větší šance v utkání přišla zhruba po první patnáctiminutovce. Konrad zahrával přímý kop z blízkosti tří tyčí, ale přestřelil bránu domácích.

Z brejku pak hrozila penalta po lehkém kontaktu Comase, avšak rozhodčí správně pokutový kop nenařídil. V 18. minutě šla Badalona dva na jednoho. Po nahrávce se jeden z útočících hráčů ocitl před Tenasem. Ten ale střelu z bezprostřední blízkosti fantasticky vyrazil na rohový kop. Po půl hodině hry zkoušel Collado zakroutit balón přímo z rohu, ale gólman domácích byl pozorný.

Ve 38. minutě mohli fanoušci vidět úžasný průnik křídelníka Konrada, který prošel z vlastní poloviny až k vápnu soupeře, kde si prohodil obránce, jenž poté zatáhl za záchrannou brzdu a celou akci zakončil poměrně nemilosrdným faulem. Následný přímý volný kop dokázala Badalona v pohodě ubránit.

V druhém poločase jsme toho taky moc zajímavého neviděli. Po prvních patnácti minutách druhé půle sáhnul domácí kouč po dvojitém střídání. V 67. minutě si málem obránce srazil míč do vlastní sítě po nahrávce Konrada do vápna. Brankář Sánchez si s tím ale poradil. O pár minut později vystřídal Ángela také velmi mladé křídlo Ilias Akhomach.

V 76. minutě fauloval těsně před vápnem Roger Riera. Po následující standardce míč propadl jednomu z útočících hráčů Badalony, ten ale hlavou z blízka netrefil bránu. Do hry se za barcelonské barvy podívali také Marsá, Zeballos a Igor Gomes, kteří nahradili Pequeho, Comase a Nica. Na hřišti ani nebylo pořádně poznat, kdo hraje jaký post a jaké se hraje rozestavení.

Při tomto zmatku se ještě pokusil rozhodnout Alex Collado, avšak jeho střela šla vysoko nad branku. Závěr zápasu byl vyhrocený a neuspořádaný z obou stran. Poslední kolo tak Katalánci odehráli bezbrankově a s Badalonou si rozdělili body.

Sestavy:

Badalona: Álex Sánchez - Joel Toledo, Miguel Robusté, Ismael Moyano Navas (Toni Larrosa, min. 60), Valentín Merchán – Roger Colomina (Jairo Carcaba, min. 80), Ale Galindo – Robert Simón, Nestor, Mousa Bandeh (Chema Moreno, min. 70) – Esteban Aparicio (Josep Jaume Busquets, min. 60)

Barcelona B: Arnau Tenas  – Roger Riera, Arnau Comas (Igor Gomes, min. 77), Santiago Ramos Mingo, Mika Mármol – Nico González (José Marsá, min. 77), Matheus Pereira, Collado – Konrad, Peque (Zeballos, min. 77), Ángel Alarcon (Ilias, min. 70)

Další zajímavosti a aktuality o barcelonském béčku nebo mládežnických týmech sledujte na facebookové stránce FC Barcelona B CZ/SK.


Zdroje: Facebook - FC Barcelona B CZ/SK



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 14
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 12
5. Villarreal CF 11
6. Deportivo Alavés 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Ayoze Pérez 4
4. Kylian Mbappé 4
5. Oihan Sancet 3
8. Lamine Yamal 3
10. Dani Olmo 3
23. Pedri 2
61. Jules Koundé 1
62. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat