Barça B 2:1 UE Olot

Barça B 2:1 UE Olot
Svěřenci Garcíi Pimienty nejsou v nejlepší formě, ale vyhráli díky gólu Jandra a vlasní brance. Důležité vítězství Barçy B na Estadi Johan Cruyff v neděli umožnilo blaugranas zůstat mezi lídry v tabulce. Hráči Olotu to barcelonské rezervě v žádném případě neusnadnili. Musela tvrdě pracovat, aby vybojovala cenné tři body.
 
Zápas začal velmi zajímavě, protože již v páté minutě musel Sergi Rosanas střídat. Bohužel si obnovil své zranění, místo něj přišel na hřiště Oriol Busquets. Následně měli herní převahu hosté, kteří dvakrát trefili brankovou konstrukci.
 

Tlak ukončil ve 29. minutě skvělou trefou z přímého kopu Jandro Orellana, jenž se trefil poprvé za rezervu Barcelony. Katalánci se však neradovali dlouho, protože o pět minut později vyrovnal hlavou Jüan Delgado, který byl sám ve vápně.

Zbytek poločasu byl nezajímavý, ale v poslední minutě nastaveného času kopal Álex Collado rohový kop a nešťastník Pedro Del Campo si míč srazil do vlastní branky. Katalánci šli tedy do kabin jako ti šťastnější. Druhou polovinu začal lépe Olot. Měl znovu hodně šancí, ale brankář Iñaki Peña byl vždy připraven.

Je třeba pochválit Álexe Collada, který si dělal z obrany Olotu doslova srandu a byl neustále aktivní. Připravil dvě velké šance. Navíc jednou trefil Jandro Orellana břevno, podruhé zase Nils Mortimer selhal a netrefil prázdnou bránu.

Zbytek poločasu se nicmíně dohrával v klidném tempu. Barcelona B si došla pro vítězství 2:1 a posunula se na třetí místo ve třetí nejvyšší španělské soutěži.

Sestavy:

Barça B: Iñaki Peña - Sergi Rosanas (Oriol Busquets, min 6), Arnau Comas, Mika Marmol, Alejandro Balde (Jose Marsa, min 90) - Ilaix Moriba (Lucas De Vega, min 71), Jandro Orellana, Nico Gonzalez ( Matheus Pereira, min 90) - Álex Collado, Rey Manaj, Nils Mortimer (Gerard Peque Fernandez, min 71)

Olot: Pol Bellesté - Jose Soler, Albert Blazquez, Alan Baro ( Eloi Amagat, min 14), Roger Barnils, Kilian Grant - Pedro Del Campo, Albert Vivancos, Jordi Maso (Samu Pinto, min 80) - Juan Delgado, Jordi Xumetra (Álvaro Garcia, min 80)

Góly: 1-0, Jandro (min 28). 1-1, Juan Delgado (min 33). 2-1, Pedro, vlastní gól (min 45).

Tímto reportem začínáme přinášet nejnovější informace ze světa rezervního týmu Barcelony. Další zajímavosti a aktuality o barcelonském béčku nebo mládežnických týmech sledujte na facebookové stránce FC Barcelona B CZ/SK .

Autorem článku je Marcel Vlčkov. 


Zdroje: Facebook - FC Barcelona B CZ/SK



Diskuze

Super, díky. smiley

27.01.2021, 18:31

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 14
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 12
5. Villarreal CF 11
6. Deportivo Alavés 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Ayoze Pérez 4
4. Kylian Mbappé 4
5. Oihan Sancet 3
8. Lamine Yamal 3
10. Dani Olmo 3
23. Pedri 2
61. Jules Koundé 1
62. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat