Barça B - UE Olot: hodnocení hráčů

Barça B - UE Olot: hodnocení hráčů
Fantastický Jandro Orellana nebo výborný Álex Collado. Barcelonské béčko v neděli zvládlo zápas třetí ligy proti Olot, kde oproti ostatním vyčnívaly výkony dvou zmiňovaných. Pojďme se níže v článku podívat na hodnocení celé jedenáctky, včetně lavičky náhradníků. 
 
Základní sestava: 

Iñaki Peña - 7
Nejednou ho zachránila branková konstrukce, ale jinak chytal velmi dobře. V poslední době moc nehrál, protože jezdil na zápasy s prvním týmem jako třetí brankář, ale v neděli si připsal několik důležitých zákroků.
 
Sergi Rosanas - bez hodnocení
Odehrál dvě minuty, ale pak si obnovil zranění. 
 
Arnau Comas - 7
Velmi dobrý výkon od stopera. Olot byl dopředu nebezpečný a on musel nejednou hasit chyby spoluhráčů. Opět ukázal, že si šanci v prvním týmu zaslouží.
 
Mika Marmol - 7
Byl vidět méně, ale také povedený výkon. Neměl to lehké, protože Nico není na beka zvyklý. Balde je spíše ofenzivní typ a dozadu se občas vracel pozdě.
 
Alejandro Balde - 6
Riskoval svým kličkováním ve vápně, které malém skončilo brankou, ale jinak odehrál pohodový zápas. Útok hodně podporoval, jenže dozadu často nestíhal. Musí se zlepšit, pokud chce být povýšen do prvního týmu, ale v poslední době nastupoval na jeho postu Marsa, takže se není čemu divit. 
 
Nico Gonzalez - 7
Hrál zápas nezvykle na pozici pravého beka, kde dřív nenastoupil a nutno říct, že to zvládl velmi dobře. Ze začátku sice nestíhal, ale především v druhém poločase zaznamenal několik důležitých zákroků. Po sezóně mu končí smlouva a byla by velká škoda mu ji neprodloužit.
 
Jandro Orellana - 9
Fantastický výkon! Nejdřív dal branku z přímého kopu, kterou si opravdu zasloužil. V posledních dvou zápasech totiž dvakrát trefil břevno.  Kromě toho znovu vyhrával souboje, napadal a posílal zajímavé přihrávky. Po nahrávce Collada mohl přidat další gól a trefil znovu břevno. Jednou by mohl být náhradou za Sergia Busquetse. V posledních zápasech vypadá opravdu dobře, ale ještě ho čeká dost práce. Mimochodem, byl to jeho první gól za Barcu B.
 
Ilaix Moriba - 6,5
Odehrál dobrý zápas, ale byl ve stínu dominantního Jandra. Občas se pouští do riskantních situací, ale většinou mu to vyjde.
 
Álex Collado - 8,5
První poločas nebyl tolik vidět, ale druhý gól padnul po jeho rohu. Druhou polovinu měl opravdu skvělou. Z hráčů si dělal kuželky a vytvářel velmi dobré příležitosti. První skončila jak jsem zmiňoval na břevně, druhou bohužel Mortimer špatně trefil. Je vidět, že třetí ligu přerostl.
 
Rey Manaj - 6
Snaha se mu upřít nedá, ale moc vidět nebyl. Měl několik slibných situací, ale musí se zlepšit a dávat více gólů.
 
Nils Mortimer - 6
Nebylo moc co hodnotit. V prvním poločase jsem ho moc nezaregistroval, ve druhém měl asi dvě šance. Pravá strana mu vyhovuje více, ale tam momentálně nemá šanci se dostat. Místo něho přišel na hřiště Peque.
 
Střídajicí hráči:

Oriol Busquets - 7
Působil jistě. Nepřijde mi sice, že by jako Jandro posílal přímé kolmice, ale vybojoval hodně balónů. Na áčko je to stále málo.
 
Gerard Peque Fernandez- 6
Nahradil Mortimera a byl až neviditelný. 
 
Lucas De Vega - 7
Slušný výkon. Je rychlý s balonem a týmu se hodil. 
 
Jose Marsa Martinez - bez hodnocení 
Nastoupil na závěrečné minutky, snad se míče ani nedotkl.
 
Matheus Pereira - bez hodnocení
Stejně jako Marsa hrál asi tři minuty, nahradil Nica na pravém beku.
 

Po reportu tohoto zápasu přinášíme i hodnocení jednotlivých hráčů. Další nejnovější informace a zajímavosti ze světa rezervního týmu nebo mládežnických týmech sledujte na facebookové stránce FC Barcelona B CZ/SK.

Autorem článku je Marcel Vlčkov. 


Zdroje: Facebook - FC Barcelona B CZ/SK



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 14
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 12
5. Villarreal CF 11
6. Deportivo Alavés 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Ayoze Pérez 4
4. Kylian Mbappé 4
5. Oihan Sancet 3
8. Lamine Yamal 3
10. Dani Olmo 3
23. Pedri 2
61. Jules Koundé 1
62. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat