Barça se nechová ke svým legendám dobře. Yamal je budoucnost, řekl Misař

Barça se nechová ke svým legendám dobře. Yamal je budoucnost, řekl Misař Foto: TN live

V pondělním fotbalovém podcastu Na hřišti přivítal moderátor Václav Plášil předsedu českého fanklubu FC Barcelony Pavla Misaře. Společně rozebrali témata kolem rekonstrukce Camp Nou, úvod sezóny nebo budoucnost klubu.

Fotbalisté Barcelony odstartovali novou sezónu LaLigy vítězně, když v prvním kole porazili Valencii 2:1. Oba góly Barcelony zařídil polský kanonýr Robert Lewandowski. "Popravdě, moc jsem nevěřil, že bychom ten zápas zvládli. Lewandowski je ale přesně ten typ hráče, který umí rozhodnout v okamžiku, kdy to nikdo nečeká. Barcelona takového lídra na hřišti potřebuje," okomentoval první zápas Pavel Misař.

Současná situace Barcelony však není ideální. Kvůli rozsáhlé rekonstrukci legendárního stadionu Camp Nou je klub nucen hrát své domácí zápasy na provizorním stadionu Lluíse Companyse. "Ten rozdíl je obrovský. Atmosféra je jiná, přístup na stadion, ale také množství permanentek. Je to hodně mizivé. Na Camp Nou bývá prodáno až přes 60 tisíc permanentek," poukázal jasně na fakt, že současné podmínky nejsou pro Barcelonu ani její fanoušky kdo ví jak uspokojivé.

Barcelona vstoupila do nové sezóny také s novým trenérem. "Mrzí mě, jak se klub chová ke svým legendám. To, co se stalo s Xavim a Messim, je bolestné. Oba pro klub znamenali tolik, a přesto s nimi nebylo zacházeno s úctou, kterou si zasloužili. Na druhou stranu ale věřím, že nový trenér by mohl Barceloně přinést modernější, dynamičtější styl hry, což by mohlo být přesně to, co teď klub potřebuje," doplnil Misař.


Zdroje: TN live



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Penya novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 15
2. Club Atlético de Madrid 11
3. Real Madrid CF 11
4. Villarreal CF 11
5. RC Celta de Vigo 9
6. Deportivo Alavés 7
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Oihan Sancet 3
3. Sandro 3
4. Ayoze Pérez 3
5. Lamine Yamal 3
7. Dani Olmo 3
8. Raphinha 3
19. Pedri 2
57. Jules Koundé 1
58. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat