BARCA VS. CELTA: ROTACE NEBO NAVÝŠENÍ REKORDU?

BARCA VS. CELTA: ROTACE NEBO NAVÝŠENÍ REKORDU?

Dnes odpoledne na tiskové konferenci se dozvíme, v jaké sestavě Barcelona proti Celtě Vigo nastoupí. Těžko říct, jestli Valverde nechá hrát hráče, kteří obvykle nastupují, nebo je bude otáčet. Ve hře je kromě navýšení rekordu také přiblížení se k titulu. 

Během sezony kouč Barcelony ukázal, že rád pracuje s menší skupinou hráčů, především v klíčových zápasech. Dalo by se říct, že má naplánovaných 10 jmen a ostatní bojují o zbylá místa na hřišti. To ale postupem času vede k tomu, že jsou klíčoví hráči zranění nebo mají v posledních týdnech sezony menší problémy. Rakitič doufá, že bude na finále Copa del Rey v pohodě, Busquets se stále dostává přes zranění malíčku, Messi má svalové problémy a Pique potíže s kolenem. I přesto ti poslední dva hrají prakticky každou minutu.

Těžké zápasy

Proti Celtě může Barcelona navýšit sérii 39 zápasů bez porážky a zároveň se přiblížit k titulu v lize. V sobotu proti Seville to ale bude všechno nebo nic. I když se jim nepodařilo Barcu v letošní sezoně porazit, tak jim to rozhodně jednoduché nedělali. Pokud nepřijdou nějaká zranění, tak můžeme v sobotu očekávat tuto jedenáctku: Ter Stegen; Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Jordi Alba; Busquets, Rakitic, Iniesta, Coutinho, Leo Messi a Luis Suárez.

Coutinhova pozice

Valverde nerad dělá větší rotace, ale zároveň by mohl některým hráčům dopřát odpočinek. Coutinho by mohl nastoupit v obou zápasech, protože si v Lize mistrů zahrát nemohl. Otázkou zůstává, jestli bude proti Celtě hrát v záloze nebo v útoku. Jednou z možností proti Celtě je i Paulinho nebo Andre Gomes.

Vermaelen

Vermaelen by mohl proti Celtě nahradit Piqueho, pokud to bude třeba. Sergi Roberto a Jordi Alba by si taky potřebovali odpočinout a nastoupit by mohl i Semedo. Jak to bude s Dembélém se vlastně neví. Mohl by nastoupit v případě, že se Valverde rozhodne, že Messi před finále potřebuje pauzu.


Zdroje: www.sport-english.com



Diskuze

Chyba v sestavě....v bráně bude Cilessen

16.04.2018, 17:19
Thorin Thorin

Myslím v sobotu

16.04.2018, 17:19

Nejtezsi otazka, kdy nasadit leosa, aby tem bo.del stihl uklidit.liny sua a neumetel dembele toho stihnou zahodit dost. Obvykla 70. min za stavu 3:0 je pozde.

17.04.2018, 06:35

Ter Stegen- Alba,Umtiti,Vermaelen,Semedo-Denis,Busquets,Paulinho-Coutinho,Alcacer,Dembele. To by se mi líbilo... Když půjde vše dobře tak v druhém poločase prošetřit Albu, Busquetse a nechat zahrát Lea :-)

17.04.2018, 11:47

Ter Stegen- Alba,Umtiti,Vermaelen,Semedo-Denis,Busquets,Paulinho-Coutinho,Alcacer,Dembele. To by se mi líbilo... Když půjde vše dobře tak v druhém poločase pošetřit Albu, Busquetse a nechat zahrát Lea :-)

17.04.2018, 11:47

Stupidní otázka, na kterou jistě Ernesto rád klasicky odpovísmiley

17.04.2018, 12:04

Stegen, Semedo, Mina, Verma, Digne, Vidal, Paulinho, Gomes, Denis, Paco a Dembas. Celta je neskutočne behavá, tak nech tam fukne bežcov a možno bude aj bod.

17.04.2018, 12:29

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. CA Osasuna 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
101. Pablo Torre 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat