Barcelona trénuje v nových soupravách, na trávě se poprvé od zranění objevil Ousmane Dembélé

Barcelona trénuje v nových soupravách, na trávě se poprvé od zranění objevil Ousmane Dembélé

Již týden cvičí barcelonští fotbalisté ve zbrusu novém tréninkovém oblečení a možnost vyzkoušet jej dostal i Ousmane Dembélé, jenž se léčí ze zranění svalu zvaného hamstring. V nominaci na nedělní ligový duel proti Leganés ale ještě logicky schází.

Vzhledem k tomu, že jsme opomenuli tréninkové jednotky před utkáním s Leganés, rychle je na úvod přehledu shrňme. Nedělní trénink na hřišti č. 2 poznamenal návrat Ousmana Dembélého na trávníky a účast Iňakiho Peňi, Sergiho Puiga, Ronalda Araúja, Álexe Collada, Riquiho Puiga, Ansua Fatiho a Carlese Péreze s Abelem Ruizem, jenž už stihli odejít z klubu.

Po pondělním dni volna přišlo na řadu úterní cvičení na Camp Tito Vilanova, kterému předcházela minuta ticha na uctění památky velkého fanouška FCB a basketbalové legendy Kobeho Bryanta a jeho dcery Gianny, kteří tragicky zahynuli po pádu vrtulníku. K výše jmenovaným béčkařům se přidali ještě střední obránce Juan „Chumi“ Brandáriz a záložník Kike Saverio.

Přípravy na čtvrteční zápas v poháru pokračovaly středeční jednotkou, ve které se Dembélé přidal k hlavní skupině a mezi pozvanými byl vedle již zmíněných členů rezervy také nový přírůstek Rey Manaj. Do třetice se cvičilo v nových zářivě žlutých soupravách, které prezentoval na jedné z poboček Nike v Barceloně Frenkie de Jong (rozhovor připravujeme, pozn. přek.).

V pátek byla na programu dne regenerace po výhře 5:0 nad Los Pepineros, ale zároveň i začátek soustředění na další ligové kolo. Dembélé cvičil o samotě a vedle Peňi, Sergiho i Riquiho Puiga, Araúja a Fatiho se mezi přítomnými pohyboval také Monchu. Sobotní trénování, které předcházelo tiskovce Quiqueho Setiéna, již bylo za zavřenými dveřmi bez přítomnosti médií.

V osmnáctičlenné soupisce, jenž byla zveřejněna v den zápasu po obědě, chybí vedle Dembélého, Luise Suáreze a Norberta Neta nově i Arturo Vidal, jenž má naražené stehno. Z rezervy se pak usmálo štěstí na Peňu, Riquiho Puiga, Collada a Fatiho. Dodejme, že utkání proti valencijskému celku začíná na Camp Nou v 9 hodin večer.


Zdroje: fcbarcelona.com, youtube.com, twitter.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. Villarreal CF 14
5. Athletic Club 13
6. RCD Mallorca 11
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 4
10. Lamine Yamal 3
12. Dani Olmo 3
26. Pedri 2
64. Jules Koundé 1
65. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat