BARTRA: DEMBÉLÉ BUDE HIT, JEN MU DEJTE ČAS

BARTRA: DEMBÉLÉ BUDE HIT, JEN MU DEJTE ČAS

Bartra nemá o Dembélém a jeho budoucnosti v Barce žádné pochybnosti. Působil s ním nějakou dobu v Dortmundu a měl na něj jen pozitivní ohlasy.

"Myslím si, že to bude úspěch. Je to hráč, který má velký potenciál a obrovské množství talentu. Pořád je ještě mladý. Znám ho a můžu opravdu říct, že je ještě pořád velmi mladý."

Také dodal: "Tak si představte, co se bude dít, až získá stabilitu a pochopí hru Barcelony ještě více. To z něj udělá skvělého hráče."

"Když jsem se dozvěděl, že odchází, tak jsem si říkal, že bude potřebovat spoustu trpělivosti. Je skvělý, talentovaný, ale zvyknout si na herní styl Barcelony není vůbec jednoduché."

A to v jakém smyslu? "No ve všem, nejen co se týče taktiky, systému a filozofie, prostě na všech úrovních. Musíte si taky být vědomi, že o vás budou mluvit všichni."

Pak je tady cena, za kterou Dembélé přišel: "To je něco, na co je třeba zapomenout. Trh je takový jaký je. Byl jeden rok v Dortmundu.. Byl jeden z nejlepších na křídle v tom roce a já jsem si to mohl užívat z té druhé strany. Přeju mu jen to nejlepší," řekl bývalý obránce Barcy na závěr. 


Zdroje: www.sport-english.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. CA Osasuna 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
101. Pablo Torre 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat