BENEDITO MÁ POTREBNÚ PODPORU NA VYHLÁSENIE NEDÔVERY

BENEDITO MÁ POTREBNÚ PODPORU NA VYHLÁSENIE NEDÔVERY

Jeden z kandidátov v dvoch posledných prezidentských voľbách klubu, Agustí Benedito, bude mať tento týždeň dôležitú tlačovú konferenciu. Aby sa veci rozhýbali, potrebuje Benedito aspoň 18-tisíc podpisov.

Benedito v sobotu, prostredníctvom svojho twitterového účtu oznámil, že získal dostatočnú podporu na začatie procesu hlasovania o nedôvere terajšiemu vedeniu klubu, na čele s prezidentom Josep Maria Bartomeuom, a viac detailov prinesie na chystanej tlačovej konferencii najbližší týždeň, na ktorej predstaví aj svoju stratégiu. Benedito momentálne hovorí o podpore od 9 až 10-tisíc Socios, ktorá mu poslúži ako základ k iniciovaniu procesu vyhlásenia nedôvery. Podľa Článku 51, Odseku 5  v stanovách FC Barcelona, musí Benedito získať 16 až 18-tisíc podpisov v priebehu 14 dní, čo predstavuje 15% z celkového počtu Socios, aby sa celá paráda dostala až k hlasovacím urnám. 



Pred formálnym predložením žiadosti o hlasovanie o nedôvere, musí Agustí Benedito predstavenstvu klubu adresovať dopis oznamujúci tento zámer, spolu so zoznamom členov, ktorí ho chcú podporiť. V tom istom dopise potom požiada predstavenstvo, ktoré má na to 5 dní, aby mu poskytlo oficiálne lístky, ktorými môže preukázať potrebnú podporu zo strany Socios. 

Podrobný popis a postup v prípade hlasovania o nedôvere si môžete prečítať TU. 


Zdroje: sport.es, marca.com



Diskuze

Jsem prosmiley

09.07.2017, 17:10

Yes smiley

09.07.2017, 17:35

Doufám že to dopadne protože Paulinhy a nějaký ubrečený Verratty co každej den mluví jinak tu nepotřebujeme, aby pak za rok odcházeli zadarmo nebo za pár mega, platy 570 tisíc týdně abychom se někomu zalíbili, což samozřejmě znamená Nuevo Camp Nou 2080. Už mi dochází trpělivost s tak neschopným vedením

09.07.2017, 19:16
MVD Pablo Culé

Tleskám!!! Podle mě ten Paulinho sem přijde i kvůli Neymarovi. Aby mohl s někým dělat p... A ty platy jsou taky děsné, tady mají hrát hráči, kteří budou hrdí nosit dres Barcelony. Pořád něco tenhle dres znamená.

09.07.2017, 19:55

Jj, ale byl pospinenej qatarem kterej financuje islamskej stat,rossel potazmo bartomeu pospinili barcu

09.07.2017, 19:59

No a to je právě ono, jak řikáš...hrdost nosit dres, kde to je? Např. Pokud si Messi řekl přes otce o takový plat, chce se mi zvracet ještě víc, ale přiklánim se spíš k té variantě se stupidním vedením které mu to samo takhle nadhodilo, asi že jsou něco víc a mužou vše a pak se budou plácat po ramenou. La Masia zbytečnost, stadion taky, posily taky, Valverdeho vymění za rok za další loutku a Fernandézy a podobní budou pořád klidní, protože my jsme přece nejlepší, stačí vyhrávat jen CdR a všem říct jak jsme silní a hladový po vítězstvích a věřit...a přidat k tomu bonus v podobě přeplácení, rozdávání hráčů jako pozornost atd. Už mě to začíná vytáčet, takže kdy je tedy ještě možné vyslovit Més que un club?

09.07.2017, 21:40
Caltic8 Pablo Culé
Administrátor

Co to je zas za výblitek? smiley Takže ona se ta jednání táhla takhle dlouho proto, že Barca chtěla dát Messimu víc, než si sám Messi přál, ne? smiley Všichni hráči jsou nenažraný, krásný nedávný příklad je Alves. A pokud jim klub nepovolí, v drtivý většině případů radši odejdou. Takový jsou to srdcaři. Kdekoliv.

Jedna sezona jen s pohárem a lidi už začínají hysterčit a magořit.

09.07.2017, 22:43
Pablo Culé Caltic8

Jasné, výblitek....Jedna sezona s pohárem? To je v podstatě maličkost, jde o to jaké okolnosti tomu předcházeli, chování, reakce a ted následně jak vypadájí (ne)odpovědi vedení, možná škoda zopakovat klišé jako...jsme nejlepší, silní odhodlaní, tým bude útočit na treble, kvalitně posílíme a pak to vypadá trochu odlišně...nevim nevim, to co se děje okolo stadionu mluví za vše, vrchol ubohosti a demence vedení, řikej si co chceš. Možná nám ale letos prodá jméno Gomés více dresů a rekonstrukce už se nebude odkládatsmiley a hlavně, po vypršení stávající smlouvy se musí Messimu ještě přidat na výplatě, bude mu teprve 34, jak by jsme pak mohli být víc než jen klub, kdybychom ho nechali skandálně odejít? Snad se tě to nedotkne, Dobrou noc.

10.07.2017, 00:05
Caltic8 Pablo Culé
Administrátor

Tyhle žvásty se mě určitě nedotknou, nejsi první ani poslední a hlavně teda míří na vedení klubu = mimo mě. Dobrou smiley

10.07.2017, 00:28
Pablo Culé Caltic8

;) smiley

10.07.2017, 04:21
Caltic8
Administrátor

Co jako čeká? Je potřeba se ozvat, to ne že ne, ale takhle? Navíc zrovna Benedito, u nějž se opakovaně ukazuje, že potřebnou podporu nemá. Neměl ji jako kandidát, nebude ji mít ani v případě hlasování.

Je to dva roky, co byl Bartomeu ZNOVUZVOLEN, a to naprosto jasně. Potřebný počet socios proti němu určitě nepůjde, protože (naštěstí) neuvažují jako někteří culés na internetu. Takže ve výsledku to celé bude sloužit jen k tomu, aby na několik měsíců vznikl bordel, s jehož úklidem se bude muset popasovat pokračující vedení – místo aby věnovalo více energie svojí práci.

09.07.2017, 23:01
Jhonys Caltic8

Taky to tak vidím, načasování je přímo katastrofické. Nechápu, co si v tento moment od toho slibuje..

10.07.2017, 08:00

Hlavne kolik uz mame tech sportovnich reditelu a manazeru ? Nejak se v tom ztracim, se zavadej novy posty a skonci to jak ve sparte, kde je tolik funkcionaru ze vlastne nikdo nevi co ma delat. Demence vedeni

10.07.2017, 15:14
Pablo Culé antimadrista

Jak to mluvíš o našem vedení? Měl by si vědět že přijde Paulinho a nově třeba spasitel Květák Fellaini, Galacticos. Aleňa bude sedět na tribuně a odehraje tak 90minut v CdR, i když je jasný že by oba zmiňované namazal na chleba, ale chybí to jméno no...takže půjde za rok pryč.

10.07.2017, 21:30
antimadrista Pablo Culé

Je to tak, lepsi doba uz byla. Real podepisuje skvely hrace a my spime na vavrinech protoze to soucasny vedeni podelalo, uz nema prachy od teroristu z kataru tak budem podepisovat prumerny hrace a vylepsovat smlouva spasiteli messimu, ten az skonci budem bojovat o ligu mistru. Laporta si, otros no

10.07.2017, 23:23

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 18
3. Club Atlético de Madrid 16
4. Athletic Club 14
5. RCD Mallorca 14
6. Villarreal CF 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 5
7. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
70. Jules Koundé 1
71. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat