Bídný Real Madrid a ještě horší Barcelona

Bídný Real Madrid a ještě horší Barcelona

Chyby a minimum vytvořených šancí. Vystihující slova pro nedávné El Clásico. Pojďme se podívat pod lupou na další velký zápas, který FC Barcelona nezvládla. Očekávaný výsledek, ale o to víc může být líto, protože Real Madrid nepředvedl také optimální výkon. Proč domácí s Koemanem selhali a v čem svěřenci Ancelottiho byli lepší? Proč nedokázala Barça zvítězit, přestože měla vyloženější šance? O tom a mnohem více pohovořil David Kvapil společně s Davidem Poláškem v nejnovější epizodě pořadu MagicBarça.


Zdroje: MagicBarça



Diskuze

Nevím no, obhajovat sestavu... Zase jsme u toho, že na tohle rozestavení prostě nemáme hráče. Postavit na kraj obrany stopera (i když rychlého) proti Juniorovi byl strasnej nesmysl. Úplně vklidu jsme mohli hrát 4312 s Coutinhem, nebo Puigem na podhrotu, nebo 4231. Na 433 nemáme hráče ani do zálohy, natož na křídla a devítku. A když už teda 433 tak nechápu, proč víc nezapojuje Demira. To měl jít do béčka, kde by to táhnul a mohli zapsat Collada.

Prostě Koeman absolutně zabíjí 3 talenty. Puig, Demir a Collado. Jako nikdo nemůže říct, že nedává šanci mladým, ale toho Demira a Puiga je strašná škoda. Collada už nepočítám, ale toho je škoda hlavně z lidského hlediska, když maká za béčko, čeká na šanci v áčku a pak ho nikam nezapisou.

Jinak zase díky za podcast, dobře se to poslouchá ;)

26.10.2021, 08:22
MilanBalage cechoma

Máš pravdu, jen s tím Colladem je to ještě smutnější..
Před přípravou oznámil, že se do béčka vrátit nehodlá. Odmítl i hostování a chtěl se za každou cenu pokusit prosadit se v áčku. Jenže po přípravě Koeman oznámil, že s ním nepočítá.. A svoje slovo drží... Čili Collado bohužel nikde za nic nehraje. Celý týden trénuje a pak se koukne na zápas. Zimní přestupové okno a půlroční hostování někde pro něj může být vysvobozením..
O Puigovi škoda mluvit a za Demira by zasloužil pár facek!

26.10.2021, 13:00
David Kvapil cechoma

Mě se na papíře na sestava líbila. Ale přesně jak píšeš, nemáme na toto rozestavení hráče a když je máme, tak je Koeman nepoužívá. V první moment Mingueza vpravo byl dobrý nápad, ale potom ho Vinicius doslova vymazal... Coutinho měl být v základu o tom žádná. Proč nehraje Demir, když je to vlastně s Fatim jediné použitelní křídlo fakt nevím... asi komplex Koeman.

Přesně jak píšeš. Koeman postupně zabíjí talenty. A nebojím se říci, že zabíjí taky Pedriho a Gaviho. Je hezké, že pořád hrají, ale s mladými je potřeba pracovat a ne jen nechat bezmyšlenkovitě hrát pořád dokola.

Díky za pochvalu! smiley

26.10.2021, 22:16
cechoma David Kvapil

Jako když jsem ji četl před zápasem, tak upřímně mě taky nenapadlo, že Junior tak Minguezu vymaže. Ale to teda hlavně proto, že to teď tolik nesleduju a nevěděl jsem, že je v takovým laufu. Ani jeden z nás není na Koemanove místě se všemi asistenty a technologiemi. On prostě postaví sestavu a vůbec neřeší proti komu hrajem.

Přesně tak. Zabíjí talenty nenasazenim nebo naopak přílišným vytížením. Snad to kluci u nás ještě ten rok vydrží a další sezóna bude už skutečně přelomová. Nebo teď rupneme 3 zápasy proti slabým soupeřům a Laporta už chtě nechtě bude muset zakročit

26.10.2021, 22:42

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 15
2. Real Madrid CF 14
3. Club Atlético de Madrid 11
4. Villarreal CF 11
5. Deportivo Alavés 10
6. Athletic Club 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Kylian Mbappé 4
3. Oihan Sancet 3
4. Sandro 3
5. Ayoze Pérez 3
6. Lamine Yamal 3
8. Dani Olmo 3
10. Raphinha 3
23. Pedri 2
59. Jules Koundé 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat