BRAZILSKÝ TALENT V HLEDÁČKU BARCY

BRAZILSKÝ TALENT V HLEDÁČKU BARCY

Klub má zájem o záložníka, který hraje za Vitoria (stát Bahia), a chce brazilskému celku za 18letého hráče udělat nabídku. 

Hráč je považován ze jednoho z nejnadějnějších v Brazílii, už teď se objevuje v mládežnických týmech reprezentace. Robert Fernandez by mohl v příštích dnech udělat Vitorii nabídku. I když je výkupní klauzule Luana 12 milionů Euro, Barcelona by mohla nabídnout více než 15 milionů a on by se rovnou stal součástí B týmu. Luan by byl hráč potřebný v budoucnu, teď by za barcelonské áčko stejně hrát nemohl. 

Na juniorském poháru Paulista Cup byl Luan jeden z nejvýraznějších hráčů. Katalánský celek si je vědom, že je dobré přitáhnout mladé hráče, dokud je jejich cena ještě nízká. Až se totiž objeví v nějakém evropském týmu, jejich cena bude hodně vysoká. Barcelona nebyla jediným týmem, který o hráče projevil zájem. 

Pokud klub koupí tak mladého hráče, je schopen sledovat jeho pokrok a zjistit, zda je dostatečně dobrý, aby hrál v prvním týmu. Pokud tomu tak není, jsou prodání do jiného klubu s podmínkou, že se do Barcy za rok či dva vrátí zpět. Takovým příkladem je Marlon, který odešel do Nice.  


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 20
3. Club Atlético de Madrid 15
4. Athletic Club 14
5. RCD Mallorca 14
6. Villarreal CF 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 5
7. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat