Busquets a Piqué byli při včeřejším zápase vypískáni

Busquets a Piqué byli při včeřejším zápase vypískáni

Barcelona ve včerejším zápase zvítězila nad Villarrealem 3:0. Díky skvělému prvnímu poločasu, ve kterém domácí vstřelili všcechy tři branky, se druhý poločas odehrával bez většího vzrušení. To však přišlo v 70. a 78. minutě, kdy do zápasu z lavičky zasáhlo duo kapitánů Busquets a Piqué.

Tímto gestem fanoušci Barcelona dali jasně najevo, co si o pozici dvou kapitánů myslí. Označují je jako zodpovědné za dva nepovedené zápasy v minulém týdnu, tedy domácí duel v Lize mistrů proti Interu a El Clásico.

Oproti tomu hráči jako Lewandowski, de Jong a Koundé, kteří nastoupili v základní sestavě a předvedli skvělé výkony, sklidili při svých střídáních zašloužené ovace.


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Z mého pohledu to správné není. Pro klub toho odvedli oba strašně moc a vždy se z mého pohledu chovali profesionálně a vztřícně za jakékoliv situace. Pique sedí na lavečce a žádné urážlivé chování od něj nevidím. Pokud podávají špatné výkony, tak je to hlavně na Xavim, aby je posadil na lavičku. Všechny úspěchy zapomenuty během pár zápasů, kdy je to hlavně kolektivní hra. Jenže když se nepromění tutovky, tak to tak nevadí jako když se dostane gol.

21.10.2022, 13:07
antimadrista larnel

Umeni odejit vcas nema kazdej, viz jako xavi, iniesta, puyol… vedeli ze uz na to nemaj, tihle to vedej taky a presto zustali a zatizili rozpocet

21.10.2022, 15:20
MazanyHrac larnel

Za mě je pískot vyjádřením tlaku na Xaviho, aby je nedával do základu. V minulosti Busi-to bylo minel a nikdy kvuli tomu nezustal na lavičce. Pikiho jsem měl vždycky rád a měl i vůdcovské schopnosti, což Busi nemá a neměl. Už nějaký 3-4 roky nemá co dělat v základu (Busi). A upřímně, to vytlačení Toureho ze sestavy za Pepka....pro mě osobně nepochopitelné. Toure uměl i střílet z dálky, celkově mi tam seděl lépe. Takže já Busiho nemusím už od začátku a pokud nebude pravidelně v základu, bude to důvod k oslavě, protože Barca s Frankiem na jeho místě pujde neskutečně nahoru.

22.10.2022, 09:39

Přišlo mi, že v případě Piquého dokonce něco skandovali.

21.10.2022, 15:13
Killa absint

Část pískala a část začala tleskat a skandovat jeho jméno. Já bych byl určitě mezi těma tleskajícíma. Je to legenda. Už není nejrychlejší, ale vždycky bojoval za naše barvy jak mohl a minulou sezónu si ještě v klidu odehrál svoje. V síle ve vzduchu se mu ještě dneska nikdo nevyrovná. Na té jeho minele se pravděpodobně podílela i nízká herní vytíženost.

21.10.2022, 19:25
Andreas Killa

Treba si ich vážiť, s tým úplne súhlasím. Ale pre ten hejt si naši kapitáni idú s otvorenou náručou. Napríklad Pique a jeho biznis. Minulý rok mal zranenie , ktoré ho prenasledovalo do konca sezóny. No novinári vyčmuchali, že namiesto poctivej rehabilitácie, rieši veci v Amerike a Ázii. Wtf. Pozeráš milióny za to, že máš hrať futbal a ty si riešiš biznis ? A to je len jedna z X takýchto situácii. Iniesta v poslednej sezóne bol stále nás najlepší ofenzívny záložník ale vedel, že už to na Top úrovni nepôjde. Dnes , naši kapitani ani jeden nestíha na Top úrovni, ale vyjadria sa, že im je super. Pritom výkony a výsledky stoja za deravý groš. Podľa mňa tento kontrast oproti minulosti ľuďom prekáža. A to, že sami nemajú sudnost.

22.10.2022, 11:54
stockey Andreas

Minulu sezonu bol Pique nas najlepsi obranca. Je zvlastne ze Piqueho zaujem o biznis sa rieši vo velkom. To ze niektori hraci ponocuju kvoli NBA, hravaju hry na konzolach a pod nikto neriesi.

22.10.2022, 14:31
Andreas stockey

Je to zvláštne? Tak ma rehabilitovat a on dojednava biznis v Miami. To, že minulú sezónu bol najlepší obranca vypovedá o jedine o tom, ako biedne sme na tejto pozícii mali možnosti. Stačí si to porovnať s tým, čo predvádza Kounde a už ani zďaleka nieje najlepší obranca. Dokonca aj Christensen je upgrade momentálne. Ešte tu máme Arauja, čo je beštia jak lusk.

22.10.2022, 19:35

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 15
2. Club Atlético de Madrid 11
3. Real Madrid CF 11
4. Villarreal CF 11
5. Deportivo Alavés 10
6. Athletic Club 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Oihan Sancet 3
3. Sandro 3
4. Ayoze Pérez 3
5. Lamine Yamal 3
7. Dani Olmo 3
8. Raphinha 3
21. Pedri 2
59. Jules Koundé 1
60. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat