Casadó: Champions League musíme dát 100%

Casadó: Champions League musíme dát 100% Foto: fcbarcelona.es

Středopolař Blaugranas Marc Casadó na tiskové konferenci objasnil, že aby klub vlastní fanoušci podporovali, tak musí předvést kvalitní výkon.

Marc Casadó si jako odchovanec La Masie našel své místo v týmu Hansiho Flicka. Po těžkém zranění dalšího Marca Bernala se pak stal ještě více fundamentální současní prvního týmu Barçy. Při debutu v této sezóně v LM na hřišti Monaka nastoupil základní sestavě, a dnes proti Young Boys to mlže zopakovat. Před zápasem vystoupil před novináři na tiskové konferenci, a jasně vyjádřil, že navzdory papírovým předpokladům není v Lize mistrů snadného soupeře.

,,Chceme potěšit fanoušky"

Na samotný zápas se jednadvacetiletý záložník velmi těší. Po porážce v Monaku nastoupí svěřenci Hansiho Flicka do prvního domácí utkání této sezóny v rámci nejprestižnější evropské klubové soutěži s více než jasným cílem: zvítězit.

Podle Casada to ovšem nebude nic jednoduchého. ,,V Lize mistrů není jednoduchých soupeřů. Young Boys mají rychlé a silné hráče kteří mohou snadno přecházet do brejkových situací a přidělat nám spoustu starostí."

Jeho první sezóna jako stálá součást prvního týmu 

Casadó si už plně zvyknul na fakt, že je již stálou součástí prvního týmu Blaugranas. I když je stále v procesu adaptace, ale v každém zápase chce odevzdat své maximum. Jeho spoluhráči a trenér mu však v tomto procesu velmi pomohli. ,,Trenér mi dodal sebedůvěru y velmi jasně mi vysvětlil, co musím v každém momentu dělat. Je to trenér, který má velmi blízký kontakt s hráči."

Nehledě na trenéra se pak v kabině mezi spoluhráči cítí skvěle. Věk hráčů je jedním z klíčů, nicméně i fakt, že hraje s hráči světového formátu a může se od nich učit. 


Zdroje: fcbarcelona.es



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 24
2. Real Madrid CF 21
3. Club Atlético de Madrid 17
4. Villarreal CF 17
5. CA Osasuna 15
6. Athletic Club 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 10
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 5
8. Lamine Yamal 4
17. Dani Olmo 3
35. Pedri 2
70. Jules Koundé 1
71. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat