CHYSTÁ SE SPOLUPRÁCE S JORDIM CRUYFFEM?

CHYSTÁ SE SPOLUPRÁCE S JORDIM CRUYFFEM?

Klub zvažuje, že by zaměstnal Jordiho Cruyffa jako jednoho z členů sportovní sekce klubu. Mohl by trénovat i barcelonské "Béčko".

Syn barcelonské legendy Johana Cruyffa momentálně trénuje izraelské Maccabi Tel Aviv, plánuje ale, že v létě klub opustí. Podle rádia RAC1 tak blaugranas přemýšlejí, že Jordiho zaměstnají v Barceloně. Po smrti jeho otce se s Johanem Cruyffem rozloučili i na Camp Nou, aby mu vzdali poctu a to pomohlo sblížit Cruyffovu rodinu s klubem. Jordi má s Barcou údajně skvělý vztah. 

Barcelona už mu dala podobnou nabídku minulé léto. Chtěli, aby se přidal do sportovní sekce, vedené Pepem Segurou, ale on odmítl s tím, že by chtěl ještě získat nějaké zkušenosti v roli trenéra. Cruyff vede Maccabi posledních 6 sezon a za tu dobu se mu podařilo vyhrát 3 tituly v nejvyšší izraelské fotbalové soutěži. Do Izraele přijel v roce 2012 jako sportovní ředitel klubu. 

Nedávno, ve svých 44 letech uznal, že už přišel čas na to, aby svou práci v Izraeli ukončil a teď přemýšlí o nabídce Barcelony, která by zahrnovala také trénování "B" týmu, pokud by se jako kouč chtěl nadále zlepšovat. Takže je dost možné, že se můžeme těšit na nějakou spolupráci. 


Zdroje: www.sport-english.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. CA Osasuna 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
101. Pablo Torre 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat