CO TEĎ? ZBÝVAJÍCÍ VÝZVY V LETOŠNÍ SEZONĚ

CO TEĎ? ZBÝVAJÍCÍ VÝZVY V LETOŠNÍ SEZONĚ

Barceloně zbývají v La lize čtyři zápasy a čeká ji ještě několik výzev. V lize si udržela šňůru porážky, která už trvá 41 zápasů. Zbytek sezony by tak mohl proběhnout bez jediné prohry. Blaugranas mají na kontě 26 výher a 8 remíz.

El Clasico, velká rivalita

Madrid bude bezpochybně nejtěžším soupeřem, který na Barcu ve zbytku sezonu čeká. Los Blancos na Camp Nou dorazí v neděli a budou chtít Barceloně rekord určitě přerušit. Barca se rozhodně bude chtít předvést v tom nejlepším světle v zápase, který sledují miliony diváků. 

Zlatá kopačka a cena Zamory 

Jedna z nich je na dosah ruky, druhou získat už je prakticky nemožné. Messi by měl být bezpochyby vítězem Pichichi i Zlaté kopačky. V neděli dal La Coruňi hattrick a se 32 góly je v čele tabulky střelců. To ho v souboji o Zlatou kopačku staví i před Salaha z Liverpoolu, ten má na kontě branek 31 a za nimi je Immobile s 29. Ter Stegen bojuje o cenu Zamory s gólmanem Atletika Janem Oblakem. Německý gólman dostal v zápasech dohromady 21 branek a Oblak 18. 

Madrid v Lize mistrů

To, co fanoušky Barcelony rozhodně netěší je Real Madrid ve finále Ligy mistrů. I když Barca získala double, porážka v Římě fanoušky i hráče pořád mrzí a vidět Madrid zvedat potřetí za sebou trofej Ligy mistrů by rozhodně nebylo nic příjemného na pohled. 


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. CA Osasuna 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
101. Pablo Torre 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat