Conte: Vydáme ze sebe všechno a můžeme Barceloně ublížit

Conte: Vydáme ze sebe všechno a můžeme Barceloně ublížit

Na tiskovce před posledním zápasem ve skupině s Barcelonou pochopitelně nemohl chybět ani lodivod Interu Antonio Conte, jenž zdůraznil důležitost souboje na stadionu Giuseppeho Meazzy, který je extrémně důležitý pro jeho svěřence v rámci budoucnosti v soutěži.


Jaké jsou vaše dojmy před nejdůležitějším zápasem sezony?

Jsme si velice vědomi důležitosti tohoto zápasu, ve kterém hrajeme o postup do další fáze Liyy mistrů. Pro tým je to důležitý moment a dosáhli jsme posledního kola ‘skupiny smrti’ s šancí na postup. To nás činí velice šťastnými a na nikom nejsme závislí. Chceme i nadále pokračovat v této soutěži a je to pro nás velmi důležité. Jedná se o můj čtvrtý ročník Ligy mistrů.

Je pro vás výhodný fakt, že Barcelona už má jistý postup?

Hovoříme o Barceloně, jednom z nejlepších týmů na světě. Na světě existují tři nebo čtyři kluby, které každou sezonu začínají s vidinou výhry ve všech soutěžích a jedním z nich je Barcelona. To znamená, že má 22 hráčů na nejvyšší úrovni. Do Milána samozřejmě přijedou zahrát bez tlaku a to pro ně může být pozitivní, protože to ucítí v nohách. Když necítíte tlak, připadá vám, že se vznášíte. Řekl jsem mým hráčům, že musí ze sebe vydat vše a nemít lítost. To je náš cíl.

Jaký je cíl Interu v tomto ročníku Ligy mistrů?

Potřebujeme myslet na to, co se děje nyní a nic víc. Hrajeme doma s Barcelonou a pokud zvítězíme, jsme v osmifinále, což je naší motivací. Získáváme zkušenosti a nedíváme se někam do budoucna.

O co žádáte fanoušky?

Doufáme, že nám dají pozitivní energii a že tuto velkou překážku překonáme. Snad tato energie dojde k mým hráčům a všichni, opakuji všichni, musí vést Inter do další fáze Ligy mistrů – ať už hráči na hřišti, tak diváci na tribunách.

Nachází se nyní Inter ve svém nejlepším momentu?

Jsme lídry Serie A, tým se vyvíjí a bere na sebe čím dál tím větší zodpovědnost. Před koncem tohoto kalendářního roku nám zbývá odehrát tři zápasy a musíme vydat vše. Zítra nebude další druhá šance a to nám musí dodat síly a ochotu hrát. V obtížném okamžiku ze sebe vždy musíte vydat to nejlepší.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

A mas po pi.. Conte😂😂😂😂

10.12.2019, 23:26

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. Villarreal CF 14
5. Athletic Club 13
6. RCD Mallorca 11
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 4
10. Lamine Yamal 3
12. Dani Olmo 3
26. Pedri 2
64. Jules Koundé 1
65. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat