Coufal: Nemohu se dočkat, až nastoupím do utkání s Barcelonou

Coufal: Nemohu se dočkat, až nastoupím do utkání s Barcelonou

Z hráčského kádru doprovodil Jindřicha Trpišovského na tiskovou konferenci před utkáním s Barcelonou zadák Vladimír Coufal. Ten před žurnalisty uznal, jak je natěšený z tohoto měření sil, ale zároveň prohlásil, že doufá i v dobrý výsledek.

Nemůžu se dočkat, až si zahraji v utkání s Barcelonou. Tento tým jsem sledoval už od mala a považoval jsem jej za nejlepší, takže nejde být trpělivý. Když probíhal los, v kabině jsme zažívali euforii a je to pro nás všechny velký svátek. Očekáváme ofenzivně laděný zápas, ale vše záleží na trenérovi. Doufáme, že výsledek bude dobrý a budeme mít skvělé zážitky.

Který zápas byl pro mě nejvíce důležitý? Hrál jsem proti Seville, Chelsea, Borussii Dortmund … nevím, který byl nejdůležitější. Všechny týmy jsou velcí rivalové a nejdůležitější jsou ty zápasy, ve kterých se vyhraje. V tomto zápase chceme jako v každém dalším vyhrát. Zítra (tiskovka proběhla včera, pozn. přek.) nás čeká velký duel. Jsme ve formě a náš tým dokáže hodně běhat.

Události v Katalánsku sleduji, ale situace není pro mě tak jasná. Vím, že někteří lidé chtějí nezávislost, ale netuším, zdali vědí, co to znamená. Je velmi obtížné hovořit o protestech, násilí a všem, co se tam děje. Barcelona je velmi krásné město a Katalánsko turistickým regionem. Nevím, jestli si jsou vědomi toho, co by se stalo, kdyby tu nezávislost získali.

Coufal byl rovněž dotázán na to, jestli by požádal Messiho o dres, ale do toho se vmísil trenér Trpišovský, jenž zavtipkoval tvrzením, že by si jej vzal sám, aby se neměli hráči o co hádat. Hráč nicméně dodal, že o tomto budou ještě jednat.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. Villarreal CF 14
5. Athletic Club 13
6. RCD Mallorca 11
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 4
10. Lamine Yamal 3
12. Dani Olmo 3
26. Pedri 2
64. Jules Koundé 1
65. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat