COUTINHO: DEMBÉLÉ JE SENZAČNÍ HRÁČ

COUTINHO: DEMBÉLÉ JE SENZAČNÍ HRÁČ

Coutinho s Malagou odehrál jeden z nejlepších zápasů, který skončil po jeho a Suárezově gólu 2:0. Společně s Dembélém, který na svou ztracenou formu čekal dlouho předvedli skvělou show. 

Malaga se jako poslední tým tabulky o body snažila a Barceloně nechtěla dát nic zadarmo. Přece jen je to poslední tým, který Barcelonu v La lize v dubnu 2017 porazil. "Byl to složitý zápas, ale podařilo se nám dát brzo gól a pak jsme se snažili mít utkání úplně pod kontrolou. Pak už jsme si mohli být těmi třemi body jistější." 

"Postupujeme zápas za zápasem a na konci toho zápasu jsme měli více přihrávek a větší držení míče. Teď je čas myslet na další." 

Pár slov řekl i ke svému spoluhráči Dembélému: "Je to senzační hráč a s Malagou ukázal, jak moc dobrý je. Na tom gólu má největší zásluhy rozhodně on."

Nezapomněl pochválit ani Messiho: "Je nejlepší hráč na světě a když na hřišti není, tak nám chybí. Stalo se ale něco skvělého v jeho životě a já mu gratuluji. Na příští zápas bude zase s námi."  


Zdroje: www.sport-english.com



Diskuze

Je dobře , že začíná hrát výkony , které od něj očekáváme.Hráli jsme ale proti poslednímu , takže to , jestli se Dembele už chytil se uvidí, až bude hrát proti týmům z 1. poloviny tabulky.

12.03.2018, 10:03

Hlavně ho do nich musí Valverde postavit... A nevím jestli je to jen můj pocit, ale zdá se mi, že pokud hraje vedle Messiho, jeho výkony jdou dolů. Jako by byl vedle Lea strašně nervózní a bál se hrát sám... :) Nicméně jeho dva skvělé výkony přišli v zápasech, kdy nebyli oba na hřišti zároveň... minimálně zajimavost :)

12.03.2018, 20:44

Ale budu jedině rád když hrát bude. Potřebujeme ho. A mně strašně baví na něj koukat :)

12.03.2018, 21:00

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. Athletic Club 14
5. RCD Mallorca 14
6. Villarreal CF 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Iago Aspas 4
6. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat