COUTINHO: JE TO DŮLEŽITÉ VÍTĚZSTVÍ

COUTINHO: JE TO DŮLEŽITÉ VÍTĚZSTVÍ

Coutinho byl dnes na hřišti jedním z nejlepších hráčů. Byl u obou gólů Barcelony, jak u Suareze, tak i u Umtitiho. Barce po dnešním vítězství 2:1 stačí k titulu v La lize 9 bodů

Po zápase Coutinho řekl, že "je to důležité vítězství, které nás drží na cestě za titulem v La lize."

Byl to jediný hráč, který proti Římu nemohl z jiných než zdravotních důvodů nastoupit. I přesto, že do zápasu nenastoupil, Coutinho řekl: "Všichni jsme to cítili. Byl to těžký týden. Musíme se koukat dopředu a být silní."

Na otázku, jestli to je katastrofa a jaké to je pro Messiho mít během sedmi let jediný titul v Lize mistrů, odpověděl: "Pro mě je Messi nejlepší na světě a je to pro mě pocta hrát po jeho boku. Byl to těžký týden pro všechny, protože jsme chtěli dosáhnout semifinále a vyhrát titul, ale musíme se neustále posouvat vpřed, protože jsme ještě v dalších dvou soutěžích. Musíme se dívat dopředu. Dneska to je důležité vítězství."

Od svého příchodu v lednu z Liverpoolu se Coutinho cítí lépe a lépe: "Kousek po kousku se v týmu cítím líp. Vždycky jsem říkal, že tady hrají jinak a že se budu muset postupně přizpůsobit. Hodně se snažím, aby se mi to podařilo. Každý den se mi zvyšuje sebevědomí, na hřišti lépe poznávám své spoluhráče.. Postupem času se všechno zlepšuje."

 

 


Zdroje: www.sport-english.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. CA Osasuna 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
101. Pablo Torre 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat