COUTINHO: NEMŮŽU SE DOČKAT FINÁLE

COUTINHO: NEMŮŽU SE DOČKAT FINÁLE

Philippe Coutinho už se na své první finále s Barcelonou neskutečně těší. Po čtyřech měsících v Katalánsku se ho dočkal. S velkou pravděpodobností by měl být v zítřejším finále v základní sestavě.

Před zápasem poskytl Barca TV rozhovor: "Jsem trochu nervózní," přiznal Coutinho. "Přijít tady a hrát finále o tři měsíce později je šťastný moment, a taky důležitý. Úzkost přijde, zápas už je blízko a začínáte nad tím přemýšlet. Bude to složité finále, musíme být připraveni, abychom dosáhli našeho cíle. Přijel jsem tady s velkým nadšením, chtěl jsem hrát finále, vyhrávat tituly a to je první příležitost. Co se týká mě, udělám co jen budu moct, aby to byl skvělý zápas."

Vyjádřil se i k Seville: "Víme, jak kvalitní je to tým. Hráli jsme s nimi před několika týdny a víme, jak hrají. Musíme ale přemýšlet sami o sobě, jak bychom měli hrát, jak se máme chovat na hřišti a odehrát dobrý zápas," řekl Coutinho na závěr. V případě výhry na Wanda Metropolitano to bude pro Barcu jubilejní 30. titul v Copa del Rey a pro Coutinha samozřejmě první trofej, kterou s Blaugranas získá.

 


Zdroje: www.sport-english.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. CA Osasuna 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
101. Pablo Torre 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat