COUTINHO: PŘIŠEL JSEM VYHRÁVAT VELKÉ SOUTĚŽE

COUTINHO: PŘIŠEL JSEM VYHRÁVAT VELKÉ SOUTĚŽE

Nová hvězda Barcelony se v rozhovoru pro španělskou televizi vyjádřila ke své nové etapě v kariéře, skvělým spoluhráčům a trenérovi, kterého si Coutinho hodně chválí.

"Každý věděl, že chci jít do Barcelony. V létě to nebylo možné, ale já jsem tvrdě makal, aby to v zimě vyšlo. Opravdu jsem toužil po tom vyhrávat velké soutěže. Byl to jeden z důvodů, který mě utvrdil v podepsání smlouvy. Chci toho vyhrát co nejvíc budu moct."

Pořád se řeší, na jaké pozici bude Valverde moct nejlépe využít hráčových schopností. Coutinho však bude šťastný za jakoukoliv příležitost. 

"Nezáleží mi na pozici, budu hrát tam, kde mi trenér řekne. V Barceloně je všechno jiné, i když jsem více hrál vlevo, přizpůsobím se kdekoliv."

Coutinho na základě mnoha důvodů věří, že je to pro něj správný posun v kariéře.

"Bydlíme poblíž Messiho a Suáreze, je skvělé, že mě tak přijali. Nejen mě, ale i Yerryho, máme opravdu úžasný tým. Andres je génius, hrát s ním z vás udělá lepšího fotbalistu. Užívám si ten čas, který s ním a s Messim můžu trávit, pro mě jsou to fotbalové vzory."

"Je to neuvěřitelné, ale Messi je každým dnem lepší a lepší. Jako jeho spoluhráč z toho můžu čerpat, je to pro mě výhoda. Učím se od každého a snažím se zužitkovat to, co mě naučili. "

Pozitivně hodnotil i kouče Valverdeho:

"Valverde mě hned přivítal, vždy se snaží vylepšit naši hru, hodně s hráči na tréninku mluví a upravuje herní pozice, což je velmi důležité."  

 


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. Athletic Club 14
5. RCD Mallorca 14
6. Villarreal CF 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Iago Aspas 4
6. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat