COUTINHO SE DOSTÁVÁ DO HRY

COUTINHO SE DOSTÁVÁ DO HRY

Barcelona měla doposud rušný start roku 2018, od zimní přestávky tým odehrál 12 zápasů. Teď by se mohl fyzický tlak o něco snížit, pokud se dostanou v Lize mistrů přes Chelsea, a sedmibodový náskok v La lize je dost slušný.

Důležité je, že bude mít Coutinho více času na to, aby si ještě lépe přivykl hernímu stylu. V prostoru posledních pěti týdnů Barcelona odehrála čtyři utkání Copa del Rey. Před samotným finále mají hráči více času, budou si moct vydechnout a soustředit se na zbývajících 15 ligových zápasů v této sezoně a na Ligu mistrů. Snad se dočkáme ještě výraznějšího vlivu ze strany Coutinha. 

"Hodně nám pomůže, je skvělý." To byla předpověď trenéra Valverdeho, který si myslí, že bude mít Coutinho na zbytek sezony velký vliv. Od svého debutu 23. ledna proti Espanyolu na Camp Nou odehrál za Barcu šest zápasů. Tři v lize a tři v poháru. Ukázal, že dokáže týmy v druhém poločase docela rozhodit. Minulý týden to potvrdil, když vystřídal Gomese a dal první ze dvou gólů do sítě Valencie. I když je teď na samotném počátku své kariéry v Barceloně, je jasné, že fotbalovému jazyku, jakým se hovoří na Camp Nou dobře rozumí. Je přirozené, že fanoušci od něj čekají asi ještě něco víc, některými je dokonce označován jako nástupce Iniesty.

"Iniesta je génius a Coutinho si musí mezi všemi hráči najít místo," vysvětlují mnozí pozorovatelé. Všichni věří v to, že z Coutinha bude takový hráč, v jakého doufají, vše ale potřebuje svůj čas.  


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. Athletic Club 14
5. RCD Mallorca 14
6. Villarreal CF 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Iago Aspas 4
6. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat