COUTINHO UŽ MÁ PORTUGALSKÝ PAS

COUTINHO UŽ MÁ PORTUGALSKÝ PAS

Jedním z nejdiskutovanějších otázek složení FC Barcelony bylo množství neevropanů, kterých měl barcelonský tým příliš (resp. 4, přičemž na soupisce mohou figurovat jen 3). V této chvíli to vypadá, že došlo k vyřešení druhého pasu Phillipa Coutinha, který se tak zařadil mezi "evropany".

V jedno z předchozích článků (zde) jsme Vás informovali o tom, že FC Barcelona v zákulisí intenzivně pracuje na tom, aby získal portugalský pas a splnil tak podmínky k zařazení mezi "evropské hráče".

Přestože se veškeré byrokratické záležitosti v jednu chvíli zadrhly a vypadalo to, že by brazilský hráč mohl získat portugalský pas (jeho manželka je Portugalka a on splňuje i ostatní náležitosti k jeho získání) až na počátku následujícího kalendářního roku, vše se v posledních dnech znovu urychlilo a barcelonský středopolař podle vyjádření svého i barcelonského klubu disponuje portugalským pasem.

Co to znamená?

Je to především dobrá zpráva pro lodivoda blaugranas, Valverdeho, který není limitován, koho povolá k jednotlivým zápasům. Limit maximálně 3 "neevropských hráčů" je splněn, jelikož už zbývají jen Arthur, Artuto Vidal a Malcom. Rozhodovat tak bude jen zdraví, aktuální forma a taktický záměr.


Zdroje: fcbarcelona.es, BienQuedas



Diskuze

BienQuedas
Systémový administrátor

Teď už jen doufám,

23.08.2018, 15:29
BienQuedas BienQuedas
Systémový administrátor

že nikdo neodejde.

23.08.2018, 15:29

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. CA Osasuna 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
101. Pablo Torre 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat