MATEU MOREY OPOUŠTÍ KLUB

MATEU MOREY OPOUŠTÍ KLUB

Mateu Morey by se měl přidat k Mboulovi a Ericu Garciovi a stejně jako oni, opustit La Masii. Za jeho odchod Barcelona obdrží tři miliony eur.

Další šok pro Barcelonskou akademii je na světě. V úterý byl oficiálně potvrzen odchod Erica Garcii do Guardiolova Manchesteru City a hned den na to je tu nový hráč opouštějící klub. Krajní obránce Mateu Morey (17) je připraven připojit se k Bayernu Mnichov.

Jako první s touto zprávou přišel žurnalista RAC1 Gerard Romero. Za hráče, který letos vyhrál Euro do 17 let německý klub Barceloně zaplatí tři miliony eur.

Mateu měl v příští sezóně nastupovat za Barcelonský A-tým do 19 let (Juvenil A), kam by se přesunul po dvou sezónách z Barcelonského B-týmu do 19 let (Juvenil B). Je to moderní krajní obránce, který rád podpoří útok a v klubu mu byla předpovídána velká budoucnost. Po vydařené sezóně se zájem o jeho služby rapidně zvýšil a spousta klubů byla v kontaktu s jeho zástupci. Nakonec se Morey rozhodl připojit k německému šampiónovi.

Po Mboulovi a Ericu Garciovu je Mateu již třetím hráčem, který tento měsíc opustí La Masii, což je pro Barcelonu velký problém a v následujících dnech a týdnech by se počet odchodů mohl ještě zvýšit a to by klubu způsobilo nemalé škody.


Zdroje: sport-english.com



Diskuze

Tady to soucasny vedeni ponici barcu na dekadu

28.06.2017, 17:19

Zacinam mit toho naseho vedeni taky dost. Poustime nadejny hrace za hubicku, a misto toho abysme se zamerili na rozdilovy hrace (Verratti) a privedli ho i za vysokou cenu, budeme radeji vyckavat a nakonec nam fanouskum splni sen a privedou hrace typu Paulinho. Za takovou palku. Sic to muze byt dost mozna kachna, na kazdym sprochu pravdy trochu.

Za Gomese odmitneme 35 mega. Fajn, je to mladej hrac, jeho prvni sezona, ma prostor na rust a urcite ma potencial. A Arda? Zatim to vypada, ze tu s nami bude dalsi sezonu. Uplne zbytecne. Hrac je to dobrej, a je videt ze se mu u nas libi, ale jestli by jeho prodejem bylo dost penez na Verrattiho, nechapu, co jeho odchod brzdi.

Jde o priority, kadr mame dost velkej na to, abychom se soustredili na jednoho, dva hrace, kteri mohou hrat hned v zakladu.
Nemusime stavet novej tym, staci jen dobre doplnit kde nas tlaci bota a muzeme se zase prat o vsechny trofeje.

Doufam, ze to vsechno dobre dopadne, uz se nemuzu dockat az zacne nova sezona.

28.06.2017, 18:23
Tarja stulda

Taky už mě to začíná pěkně štvát, pevně doufám, že i díky tomu postupu béčka se blýskne na lepší časy. Uvidíme, co Valverde vymyslí. smiley

28.06.2017, 23:34

Tady to prasivy soucasny vedeni rozpustit, jina cesta neni, jinak si k titulu necuchnem.
Laporta only one

28.06.2017, 19:33

Je tu krasne videt pravda, zastanci Rosella (kterej je za mrizema) zmizeli :)) ( napr. jakub, caltic), protoze si uvedomili svoji osudovou chybu :)) a ted zpytujou svedomi a buhvi jestli se jeste z ty krivdy dovedou navratit :))))

28.06.2017, 19:42

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 18
3. Club Atlético de Madrid 16
4. Athletic Club 14
5. RCD Mallorca 14
6. Villarreal CF 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 5
7. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
70. Jules Koundé 1
71. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat