DIGNE: NĚKTEŘÍ SI MYSLÍ, ŽE JE AROGANCE DOBRÁ VLASTNOST

DIGNE: NĚKTEŘÍ SI MYSLÍ, ŽE JE AROGANCE DOBRÁ VLASTNOST

I přesto, že odehrál tak málo minut je Lucas Digne v "nejlepším klubu na světě" šťastný a přiznává, že není tak arogantní, aby si médiím stěžoval, že hraje tak málo. Od jeho příchodu z Říma v létě 2016 se objevil pouze ve 44 zápasech. Digne ale věří, že se zlepšuje a je vděčný za to, že má možnost hrát v takovém týmu. 

"Hraju za největší klub na světě, mám možnost být v národním týmu, nejde se nesmát, všechno v mém životě a rodině je fajn."

"Lidi si možná myslí, že mám malou roli, ale já nejsem jeden z těch, co to vykřičí do všech médií. Někteří si myslí, že je arogance dobrá vlastnost, ale já si nemyslím, že třeba styl hry ukazuje osobnost hráče. Právě jde všechno dobře, nebránil bych se, kdybych tady mohl dál pokračovat."

I když trenér francouzské reprezentace řekl, že tým na Mistrovství světa bude podobný jako je momentálně, tak Digne říká, že nesmí usnout na vavřínech.

"Na tom seznamu chceme být všichni, ti vybraní mají možnost ukázat, jak dobří jsou. Ještě jsme do Ruska nepřijeli... Nejsme imunní vůči zraněním nebo něčemu jinému. Musíme se soustředit až do konce a dát do toho všechno." 

Vzhledem ke zkušeným hráčům v týmu, ale i mladým talentům si Digne myslí, že by Francie Mistrovství světa 2018 mohla vyhrát. 

"Máme více zkušeností. To, že jsme byli ve finále ME nám zařídilo nějakou pověst, protivníci se nás bojí. Je možné, že Mistrovství světa vyhrajeme. V tom týmu jsou skvělí hráči, mohou nás dostat až na vrchol," řekl na závěr. 


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. CA Osasuna 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
101. Pablo Torre 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat