DIGNE O UMTITIM A DEMBÉLÉM

DIGNE O UMTITIM A DEMBÉLÉM

Lucas Digne se vyjádřil o spoluhráčích Umtitim a Dembélém v rozhovoru s francouzskou televizí, která zpovídá hráče, co by se mohli zúčastnit Mistrovství světa 2018. V jeho případě ještě není jisté, zda si zahraje. Digne vyzdvihl pokrok, kterého oba spoluhráči pod Valverdem dosáhli. 

Mluvil také o několika důležitých momentech v kariéře, například, když ho jeho otec vzal na hřiště, když byl malý. Jeho vzor je spoluhráč z francouzské reprezentace Debuchy a Digne věří, že Francie Mistrovství světa vyhraje. Pokud ano, nechá se potetovat. "Mám ještě tady nějaké místo," řekl Digne a ukazoval na pravou ruku.

Nejzajímavější částí rozhovoru bude pro fanoušky Barcy Digneho vyjádření o spoluhráčích Umtitim a Dembélém. "Umtiti měl vždycky spoustu potenciálu. Ukázal to v Lyonu a svou kvalitu ukazuje i v Barceloně."

"Dembélé měl zranění, které ovlivnilo jeho start sezony a znamenalo zároveň, že byl trochu izolovaný od týmu. Ale od té doby má za sebou neuvěřitelný pokrok. Proti Chelsea tam byla akce, která mě překvapila. Jak udělal obranný zákrok na Alonsa, když už se zápas chýlil ke konci." Digne si myslí, že se z Dembélého stává přesně takový hráč, jakého Ernesto Valverde chce mít.  


Zdroje: www.sport-english.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. CA Osasuna 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
101. Pablo Torre 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat