Eto'o: Laporta má pro Messiho zajímavý projekt

Eto'o: Laporta má pro Messiho zajímavý projekt

Bývalý hráč Barcelony, Kamerunec Samuel Eto'o se v rozhovoru vyjádřil k budoucnosti Messiho v Barceloně a také zavzpomínal na své působení v klubu a na mladého Messiho, který dle jeho slov dal hráčům mnohem víc, než mu oni kdy byli schopni dát.

"Vím, že Laporta pro Messiho připravuje zajímavý sportovní projekt. Nedokážu si představit, že by Messi oblékal jiný dres. Je to jeho klub a jeho domov. Nemyslím si, že by o jeho pokračování v klubu nějak rozhodovaly peníze. Leo je Barcelona a Barcelona je Messi."

Eto'o vzpomínal i na své působení v klubu a na mladého Messiho.

"Jako hráči mu nic nechybělo. Jenom jsem si tehdy říkal, že by mohl dávat více gólů. Byl to hodně tichý kluk."

"Byl jsem šťastný, když během jedné sezony nastřílel 40-45 gólů. Když hrajete s Messim, máte to o hodně jednodušší. Za to jsem mu byl opravdu vděčný."

"Možná někdy v médiích řekl, že jsem mu na začátku pomohl. On nám však dal více, než jsme mu my kdy mohli dát. Nemohl jsem ho učit, jak hrát fotbal, protože on je bůh."

Zavzpomínal také na zesnulého Maradonu.

"Mohli jsme vidět několik fotbalových bohů a Argentina nám dala dva, Maradonu, který už odpočívá v pokoji a ten druhý je tu stále s námi. Jsem rád, že jsem si s Messim zahrál a mohl si užít jeho fotbal. S Diegem jsem bohužel neměl možnost si zahrát, ale viděl jsem jej jako dítě hodně v televizi. To, co uměl s míčem, bylo neuvěřitelné."


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Messi je nejaký projektant? Každý rok len nejaký projekt, projekt a vo výsledku stále to isté - polovičná prestavba - akonáhle sa zotaví staršina, tak mladý sedí na lavičke, no keď sa treba vyhovoriť, prečo sú výkony biedne, tak prestavba padne vhod ako dobrá výhovorka. Teraz sa nakúpili ďalšie staršiny, keďže túžba po instantnom úspechu zase prevážila, no prestavba bude asi zase obľúbená výhovorka. Takže taký nejaký projekt zas.

01.07.2021, 11:18

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 14
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 12
5. Villarreal CF 11
6. Deportivo Alavés 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Ayoze Pérez 4
4. Kylian Mbappé 4
5. Oihan Sancet 3
8. Lamine Yamal 3
10. Dani Olmo 3
23. Pedri 2
61. Jules Koundé 1
62. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat