FC Barcelona a Barcelona Global podepsaly dohodu o spolupráci

FC Barcelona a Barcelona Global podepsaly dohodu o spolupráci Foto: X @FCBarcelona

FC Barcelona a Barcelona Global podepsaly dohodu na příští tři sezóny, jejímž cílem je identifikovat, studovat a analyzovat možnosti spolupráce na projektech, které posílí postavení Barcelony jako města přitahujícího a vytvářejícího talenty a investice a zároveň podpoří strategické projekty klubu. 

Dohoda byla oficiálně uzavřena na schůzce v kanceláři prezidenta FC Barcelona, které se zúčastnili Joan Laporta, institucionální viceprezidentka FC Barcelona Elena Fort; prezident společnosti Barcelona Global Ramon Agenjo a generální ředitel společnosti Barcelona Global Mercà Conesa. Po podpisu dohody předal prezident klubu svému protějšku z Barcelona Global dres Barçy pro sezónu 2024/25. 

Prostřednictvím této dohody bude FC Barcelona ve spolupráci s Barcelona Global schopna identifikovat a podílet se na projektech nebo pracovních oblastech se zaměřením na synergie v rámci ročního pracovního plánu, propagačních iniciativ a aktivit v souladu se strategickými projekty klubu. 

FC Barcelona se stane plnoprávným členem dozorčí rady, řídícího orgánu společnosti Barcelona Global tvořeného 70 podniky a řediteli, a bude se účastnit valného shromáždění členů, na kterém se prezentují projekty, na nichž se pracovalo pro město Barcelona, a na kterém se schvalují budoucí cíle. 

Spolupráce jako taková zdůrazní přínos klubu ze soukromého sektoru k posílení pozice města na konkurenční globální scéně a zároveň umožní značce Barça prezentovat se po celém světě a vysvětlit své aktivity všem spolupracovníkům Barcelona Global. 

Prohlášení Joana Laporty, prezidenta FC Barcelona

„Dohoda o spolupráci se společností Barcelona Global zdůrazňuje roli FC Barcelona, která přispívá k pozici Barcelony. Je to také příležitost spolupracovat na strategických projektech a zachytit možné obchodní příležitosti, které pomohou městu a budou mít pozitivní dopad i na klub, a zároveň usilovně pracovat na tom, aby značka Barça byla přítomna po celém světě.“ 

Prohlášení Ramona Agenjo, prezidenta společnosti Barcelona Global

„Tato dohoda umožňuje asociaci posílit naše vazby s FC Barcelona a spojit síly, abychom i nadále udávali směr při přeměně Barcelony v globální vzorové město pro mladé talenty, které má pozitivní dopad na udržitelný a inkluzivní růst města, a přilákat investice a klíčové cíle programu Barcelona Global.“ 


Zdroje: www.fcbarcelona.com



Diskuze

U nas tomu rikame MAS aneb mistni akcni skupina

27.07.2024, 10:58

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 24
2. Real Madrid CF 21
3. Club Atlético de Madrid 17
4. Villarreal CF 17
5. CA Osasuna 15
6. Athletic Club 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 10
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 5
8. Lamine Yamal 4
17. Dani Olmo 3
35. Pedri 2
70. Jules Koundé 1
71. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat