FC Barcelona a Figueras Seating podepsaly dohodu o dodání VIP sedadel na Spotify Camp Nou

FC Barcelona a Figueras Seating podepsaly dohodu o dodání VIP sedadel na Spotify Camp Nou Foto: X @FCBarcelona

FC Barcelona a Figueras Seating podepsaly dohodu o partnerství, na jejímž základě se světoznámý specialista na pevná a mobilní sedadla stává novým dodavatelem VIP sedadel pro Espai Barça na dvě sezóny, od 1. července 2025 do 30. června 2027. Touto smlouvou klub získává do svého přelomového projektu nového strategického partnera, jehož inovativní designové sedačky budou na novém stadionu použity k zajištění maximálního pohodlí pro všechny fanoušky, kteří si vychutnávají zážitek ze zápasu z některého z prostor Barça Hospitality.

Partnerství mezi klubem a společností Figueras bude zahrnuto do sponzorského programu spojeného s budoucím Spotify Camp Nou, čímž se ještě více potvrdí závazek FC Barcelona vybudovat inovativní stadion se všemi nejmodernějšími vymoženostmi pro téměř 105 000 diváků, kteří budou navštěvovat zápasy. Tato dohoda rovněž ukazuje, že FC Barcelona trvá na dokonalosti a inovacích, a zajišťuje, že nové zařízení bude sloužit jako odrazový můstek pro společnost a spolupráci s katalánskou společností, která má v tomto odvětví mezinárodní renomé, jako právě Figueras.

Je to další příležitost pro sponzorský program vytvořený speciálně pro Espai Barça, jeden z nejvýznamnějších projektů v historii klubu, který se stal platformou plnou nových příležitostí a nabízí společnostem B2C i B2B, jako je Figueras, možnost plně využít globálního vlivu a prestiže FC Barcelona.

V souladu s tradiční hrdou podporou katalánského původu a kořenů klubu je Figueras dobrým příkladem toho, jak se společnosti z Barcelony a Katalánska s jasným mezinárodním posláním rády zapojují do projektu a stávají se partnery Espai Barça, který je tak úzce spjat s městem a zemí a který se má stát celosvětovým měřítkem.

Espai Barça, víc než jen stadion

Espai Barça je revoluční projekt ve světě sportu a zábavy. Zahrnuje přestavbu ikonického stadionu Spotify Camp Nou na nejlepší sportovní komplex v centru velkoměsta a zahrnuje novou revoluční řadu VIP produktů společnosti Barça Hospitality, které budou na novém stadionu ještě kvalitnější a také třikrát větší. Budoucí stadion pojme nejméně 9 400 příznivců Premium na různých sedadlech a v lóžích.

V souladu s tím a v rámci dohody zvýší nová sedadla Figueras pohodlí všech fanoušků, kteří přijdou na stadion sledovat zápasy z některého z VIP míst. Jejich design dokonale zapadá do různých prostor a jsou vyrobeny z udržitelných materiálů a vysoce účinnými výrobními technikami. Vzhledem k tomu, že udržitelnost je nedílnou součástí DNA Barçy, je jedním ze základních kamenů projektu, což je aspekt, který je tímto novým spojenectvím dále posílen, protože společnost Figueras Seating navrhuje své výrobky s plným ohledem na jejich dopad na životní prostředí a dodržuje zásady oběhového hospodářství.

Prohlášení Juli Guiu, viceprezidenta marketingové oblasti FC Barcelona

 "Dohoda se společností Figueras Seating je dalším příkladem odhodlání klubu vybudovat nový inovativní stadion, který nabídne ty nejlepší zážitky všem fanouškům, kteří si přijdou na Spotify Camp Nou vychutnat zápas z těch nejluxusnějších míst. VIP sedadla musí být co nejpohodlnější v zařízení, které hodlá nabídnout tak revoluční produkt hospitality a které aspiruje na to, aby se stalo měřítkem ve světě sportu a zábavy."

Prohlášení Marty Ferrer, ředitelky pro rozvoj obchodu na Pyrenejském poloostrově ve společnosti Figueras Seating

"Společnost Figueras Seating poprvé spolupracovala s FC Barcelona v roce 1972 a instalovala více než 60 000 sedadel. Od té doby s klubem spolupracujeme i nadále, takže plně rozumíme jeho vývoji. Spotify Camp Nou představuje významnou výzvu nejen pro klub, ale i pro nás, protože musíme členům zaručit vynikající zážitek tím, že jim nabídneme maximální pohodlí na našich VIP sedadlech, která jsme přizpůsobili očekáváním a požadavkům nového prostoru.

Závazek společnosti Figueras je v souladu s požadavky klubu, jako je FC Barcelona, i s požadavky sportovního a zábavního odvětví. U našich výrobků upřednostňujeme trvanlivost a flexibilitu, ale především závazek vůči životnímu prostředí. Naše sedadla navrhujeme z udržitelných materiálů a s využitím efektivních výrobních postupů, čímž přispíváme k ekologičtější budoucnosti pro všechny."


Zdroje: www.fcbarcelona.com



Diskuze

Migueli
Systémový administrátor

Tak už jsem klidný. Veškeré problémy zažehnány :-)

Článek je podán tak, jako kdybychom sehnali sponzora na 300 milionů euro, podepsali 2 top hráče a rekonstrukce už byla hotová.

11.07.2024, 20:49

Kdo je kdo jsem se ztratil asi pri tretim radku

11.07.2024, 22:32

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 24
2. Real Madrid CF 21
3. Club Atlético de Madrid 17
4. Villarreal CF 17
5. CA Osasuna 15
6. Athletic Club 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 10
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 5
8. Lamine Yamal 4
17. Dani Olmo 3
35. Pedri 2
70. Jules Koundé 1
71. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat