Ferrán: Výhra na Bernabeu byla jednou z nejlepších v životě

Ferrán: Výhra na Bernabeu byla jednou z nejlepších v životě

Ferrán Torres pro Barca TV hovořil pokroku, který za uplynulý rok udělal a také vzpomínal na památnou výhru 4:0 nad Realem Madrid v minulé sezóně.

"Jeden z nejlepších večerů mého života, pokud jde o fotbal. Pamatuji na třetí gól, který jsem vstřelil. Tato výhra přišla v dost choulostivém období. Byl to skvělý zápas. Stačilo se podívat, jak jsme po zápase v šatně slavili," hovořil o památném El Clásicu.

Barcelona je po čtrnácti zápasech v čele tabulky dva body před Realem Madrid. Přestože Ferrán aktuálně nepatří do základní sestavy, říká, že se v této sezóně hodně naučil:

"Byla to sezóna učení. Byly v ní složité, ale také krásné chvíle. Fotbalově jsem hodně vyrostl. Možná jsem ze sebe nevydal maximum, ale hodně mě to posílilo fyzicky i psychicky."

Torres hrál pod velmi kvalitními trenéry. Koučovali ho takové jména jako Pep Guardiola, Luis Enrique nebo Xavi a uznává, že mu to v růstu velmi pomohlo:

"Je pro mě zásadní, že jsem potkal takové kvalitní trenéry. Neprošel jsem barcelonskou akademií, ale působení pod těmito trenéry mi velmi pomohlo. Jsem jiný hráč než ve Valencii."


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 15
2. Club Atlético de Madrid 11
3. Real Madrid CF 11
4. Villarreal CF 11
5. Athletic Club 10
6. RC Celta de Vigo 9
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Oihan Sancet 3
3. Sandro 3
4. Ayoze Pérez 3
5. Lamine Yamal 3
7. Dani Olmo 3
8. Raphinha 3
20. Pedri 2
58. Jules Koundé 1
59. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat