Frenkie de Jong: „Jsem blízko k návratu“

Frenkie de Jong: „Jsem blízko k návratu“ Foto: FCBarcelona.es

Číslo "21" vysvětluje médiím klubu, že proces uzdravování z poranění kotníku byl obtížný a že on i klub se dohodli, že nebude podstupovat operaci

Frenkie de Jong se vyjádřil. Nizozemský fotbalista osvětlil svůj proces zotavení z poranění pravého kotníku, které si způsobil během El Clásica na Santiago Bernabéu 22. dubna. Během svého uzdravování, které označil za „velmi těžké“, se objevilo mnoho spekulací o léčbě, kterou měl "21" z FC Barcelona podstoupit.

Hráč a klub, sjednoceni, aby se vyhnuli operaci

„Během procesu uzdravování jsem se držel v tichosti. Není pravda, že by klub říkal, že se musím operovat a já nechtěl. Všichni v klubu, lékařské služby a já jsme se dohodli, že se operovat nebudu, což byla nejlepší volba,“ objasnil Frenkie de Jong po debatě, která se kolem něj rozvinula. Během celé této doby se Nizozemec také cítil frustrovaný, že nemůže hrát fotbal, což je jeho vášeň.

V tomto rozhovoru, kde také uznává, že je blízko návratu do týmu, chtěl být jasný ohledně spekulací, které se objevily ohledně jeho smlouvy s Barcelonou. „Není pravda, že bych bral 37 milionů. To je velmi vysoká částka, která je daleko od toho, co skutečně vydělávám,“ vysvětlil.

„Chci přispět co nejvíce k veselému týmu“

Jeden z kapitánů blaugranas také zdůraznil, že na svém uzdravení pracoval jak fyzicky, tak psychicky. „Mít tři zranění na stejném kotníku mi způsobilo mírný psychický traumat, ale pomalu získávám zpět důvěru ve své silné kopy a v zapojení do soubojů,“ přiznal hráč, který má chuť být součástí týmu hrajícího veselý fotbal. „Vidím tým s energií a kvalitou. Mám velkou chuť být součástí tohoto celku a přispět maximálně,“ uzavřel Frenkie de Jong, který je o krok blíž k návratu do FC Barcelona.


Zdroje: FCBarcelona.es



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. Athletic Club 14
5. RCD Mallorca 14
6. Villarreal CF 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Iago Aspas 4
6. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat