Gastro Barcelona, UNESCO tour a derby k tomu

Gastro Barcelona, UNESCO tour a derby k tomu

Aktualizováno 9.8. Barcelona toho nabízí mnohem více než jen fotbal, a tak jsme pro Vás připravili zájezd do Barcelony, kde se budeme soustředit především na město a… jídlo :-). Budou nás čekat dvě velké trasy městem, kde uvidíme celkem 6 památek UNESCO a mnoho dalšího, nebudou chybět ani pláže a skvělé výhledy na město. Celý program bude doprovázen úžasnou katalánskou/španělskou kuchyní. Jako bonus navštívíme jednu z nejstarších čokoládoven v Evropě, která sídlí v nádherném domě Casa Amatller. Pokud si ale Barcelonu bez fotbalu nedokážete představit, není to problém – navštívíme Barcelonské derby. Případně je možnost navštívit také zápas basketu a futsalu.

 

Zápas – pro zájemce

FC Barcelona a Espanyol Barcelona se spolu utkají o víkendu 2./3. listopadu 2024 na Olympijském stadionu. Lístky budou na tribunu za brankou. Pokud by chtěl někdo jiná místa - stačí napsat. Pro ty, kteří fotbal neplánují, bude samozřejmě nachystán jiný program. Pokud jsou oficiální informace FC Barcelony správné, bude se jednat o náš poslední zápas na Olympijském stadionu. A kdo by si chtěl výlet ještě více zpestřit - bude mít možnost navštívit také utkání basketu (kde hrají 2 Češi) a také futsalu v Palau Blaugrana.

 

Letenky

Do Barcelony vyrazíme z Prahy. Odlet do prosluněné Barcelony proběhne v pátek 1. listopadu (dopoledne). Zpáteční let do Prahy pak v úterý 5. listopadu (odpoledne). V ceně jsou také sedadla vedle sebe. Na palubu letadla si je možné vzít pouze malé příruční zavazadlo (o rozměrech 40x20x30 cm). Pro zájemce je možnost za příplatek 1 500 Kč odbavit také druhé zavazadlo (55x40x20cm, do 10 kg, které si berete také s sebou na palubu).

 

Ubytování

Ubytováni budeme ve skvělém hostelu hned vedle Camp Nou se standardním vybavením. Pokoje jsou pouze pro 2 osoby. Hostel patří k nejlépe hodnoceným v celé Barceloně a kromě krásných čistých pokojů a koupelen má skvělou strategickou pozici co se metra, cesty z letiště, ale i kaváren, restaurací a obchodů týká.

 

Prohlídky města – UNESCO tour

S průvodcem Miguelim budete mít možnost obdivovat krásy tohoto dech beroucího města. Na programu bude trasa od nemocnice Sant Pau až do přístavu, a tak se postupně navštíví známá Sagrada Família, Casa Amatller, domy Gaudího, známá ulice Passeig de Grácia a náměstí Plaça Catalunya. Dále Palau de la Música Catalana, Catedral de Barcelona, náměstí Plaça Sant Jaume a Plaça Reial, Carrer del Bisbe a La Rambla. Další dílo Gaudího Palau Güell a poté samotný přístav. Uvidíme tedy hned 6 památek UNESCO. A druhá trasa z Plaça Espanya na Montjuïc Castle. Po cestě bude navštívena Font Mágica, Muzeum umění, Olympijský areál včetně Olympijského stadionu a řada dalších zajímavých míst, a hlavně úžasné výhledy na Barcelonu. A nebude chybět ani moře a pláže.

 

Gastro Barcelona

Po celou dobu výletu nás budou doprovázet španělské a katalánské speciality jako Paella, Patatas bravas, Tortilla de patatas, Crema catalana, Pimientos de Padrón, Cava a samozřejmé Tapas všeho druhu. Nebude chybět ani návštěva největší a nejznámější tržnice Boqueria, kde můžete ochutnat opravdu vše, na co si vzpomenete. Také navštívíme jednu z nejstarších čokoládoven v Evropě ve věhlasném domě Casa Amatller.

 

Večeře u Suáreze

Nebude chybět ani večeře v restauraci Chalito, kterou vlastní Luis Suárez, legendární hráč FC Barcelony. Z bohaté nabídky si můžete vybrat například Messiho oblíbené jídlo - Milanesu.

 

 

Ambasador

Ambasadorem, hlavním organizátorem a také průvodcem městem bude Tomáš Škurek (Migueli). V Barceloně byl již 40x včetně 23 oficiálních zájezdů. Jsme přesvědčeni, že veškeré jeho zkušenosti povedou k maximální spokojenosti všech zúčastněných.

 

Cena

Cena je 13 900 Kč. V ceně je zahrnuta zpáteční letenka (tedy let tam i zpět) z Prahy i se sedadly vedle sebe, ubytování na 4 noci v pokoji pro 2, prohlídky města s průvodcem a ambasador po celou dobu pobytu. Cena včetně zápasu je pak 16 900 Kč pro členy fanklubu a 18 900 Kč pro ostatní.

 

Přihláška

Zájemci se mohou přihlásit na email miguelifcb@seznam.cz. V mailu je potřeba uvést jméno a příjmení, telefonní číslo a číslo člena (pokud jste členy fanklubu). Poté je potřeba zaslat zálohu ve výši 5 000 Kč na účet 2900890933/2010 (nebo na Euro účet: 2200890940/2010, IBAN: CZ1420100000002200890940, příjemce: CK CoolCamp s.r.o.), do poznámky pro příjemce uveďte vaše příjmení a Barcelona. Variabilní symbol vám přijde spolu se smlouvou do mailu.

 

Zápas se Sevillou

Nevyhovuje vám termín? Přidejte se na říjnový zájezd.

 

Předchozí zájezdy zájezdy naleznete zde.

 

Tomáš ‘Migueli‘ Škurek

PB Lleó de Dues Cues




Diskuze

Migueli
Systémový administrátor

Posledních 6 míst.

08.08.2024, 06:55
Migueli
Systémový administrátor

Pro zájemce je možnost navštívit také basket a futsal - aktualizováno.

08.08.2024, 07:34

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Penya novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 12
2. Real Madrid CF 8
3. Club Atlético de Madrid 8
4. Villarreal CF 8
5. Girona FC 7
6. Deportivo Alavés 7
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Raphinha 3
3. Oihan Sancet 2
4. Iago Aspas 2
5. Sandro 2
13. Dani Olmo 2
34. Lamine Yamal 1
47. Pedri 1
56. Jules Koundé 1
57. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat