Griezmann: Mým cílem je zakončit kariéru v USA

Griezmann: Mým cílem je zakončit kariéru v USA

Antoine Griezmann se pro Los Angeles Times a také Nikolu Mirotiče a Álexe Abrinese z basketbalového výběru FCB, s nimiž hovořil na Twitchi, nechal slyšet, že by chtěl pověsit kopačky na hřebík v zámoří a vyjádřil se i k návratu LaLigy.

Nevím, v jakém týmu, ale opravdu bych si tam rád zahrál. Mým cílem je ukončit kariéru ve Spojených státech, kde chci podávat dobré výkony, být důležitou součástí týmu a bojovat o titul. Vyhrát LaLigu a Ligu mistr s Barcelonou by bylo splněným snem a i tohle je mým cílem. Po triumfu v těchto soutěžích ještě zbývá jedno Mistrovství světa v Kataru a pak ta MLS.

Náš první zápas odehrajeme na Mallorce, ale bude velmi divné hrát bez diváků. Něco takového zažiji poprvé v životě. Viděl jsem, jak v Německu dali na tribuny fotky fanoušků. Je velice divné slyšet na hřišti všechno. Pořád nám zbývá 11 ligových kol a pak přijde na řadu Liga mistrů, ale tam ještě stále neví, jak jí zorganizují. V LaLize budeme hrát více než 1 zápas týdně.

Tak dlouhou pauzu jsem zažil poprvé, jelikož předtím jsem hrál na světových či evropských šampionátech s reprezentací. Nikdyj sem nestrávil tolik času doma, kde jsem si mohl zahrát na konzoli nebo být s dětmi. Už jsem ale potřeboval míč, běhání a tak dále. V průběhu karantény jsem se staral o výživu a tyhle věci, ale běhání na trenažéru není totéž.

V Madridu jsem měl basketbalové hřiště, abych se mohl odpojit od fotbalu. Po tréninku jsem pojedl a pak kolem 16. hodiny hrál až do šesti nebo sedmi hodin do večera. Kdykoliv mám dovolenou, tak se rád vydám do USA, abych sledoval zápasy NBA.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 17
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 12
5. RCD Mallorca 11
6. Villarreal CF 11
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Kylian Mbappé 5
4. Ayoze Pérez 4
5. Oihan Sancet 3
9. Lamine Yamal 3
11. Dani Olmo 3
25. Pedri 2
62. Jules Koundé 1
63. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat