Griezmann nenašel logické vysvětlení toho, co se stalo, Busquets tvrdil, že byl zápas vyrovnaný a výsledek je příliš vysoký

Griezmann nenašel logické vysvětlení toho, co se stalo, Busquets tvrdil, že byl zápas vyrovnaný a výsledek je příliš vysoký

Pouze dvěma barcelonským hráčům bylo po sobotní prohře 1:3 na Ciutat de Valencia do řeči a to útočníkovi Antoinu Griezmannovi a středopolaři Sergiu Busquetsovi. Oba se snažili analyzovat, co se přihodilo špatně.

Antoine Griezmann

Nemůžeme najít logické vysvětlení toho, co se v těch sedmi minutách stalo. To nás může trápit nejvíce. Je třeba se podívat na to, co jsme udělali špatně a dali se do práce. Nevím, zdali to byl fotbalový problém či problém s přístupem. Možná obojí. Vypnuli jsme a dostali 3 branky za ani ne 10 minut. Takové věci se ve fotbalovém utkání mohou stát a vy musíte udělat všechno, co je ve vašich silách, aby se to nestalo znovu.

Cítím se velmi dobře a co se začínání na lavičce týče, měl jsem to tak i v Atlétiku a teď to mám v Barceloně. Nedokážu se naučit všechny taktické nuance za jednu vteřinu. Musím se zapojit do týmu krok za krokem a jsem na to zvyklý. Za mou obrannou práci vděčím ‘Cholovi’ Simeonemu, jenž mě naučil vše. Chci pomoci týmu a to ať už je to vepředu či vzadu.

Sergio Busquets

Neexistuje dobré vysvětlení. Byl to vyrovnaný duel a udělali jsme to nejtěžší, což znamená ujmout se vedení. Pak ale měl soupeř několik smrtelných minuty a to si vzalo svou daň. Levante má vepředu hodně hráčů a u jednoho z gólu jsme nedokázali získat odražený míč.

Jsme lídry tabulky a máme za sebou dobrou šňůru. Musíte jít dál a brzy se uskuteční další zápasy v Lize mistrů a LaLize. Podle mého názoru je tento výsledek příliš vysoký a zápas byl vyrovnaný.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. Villarreal CF 14
5. Athletic Club 13
6. RCD Mallorca 11
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 4
10. Lamine Yamal 3
12. Dani Olmo 3
26. Pedri 2
64. Jules Koundé 1
65. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat