Griezmann prozradil, že Lengleta požádal, aby jej vyslal. Ten je rád, že se přeložilo El Clásico

Griezmann prozradil, že Lengleta požádal, aby jej vyslal. Ten je rád, že se přeložilo El Clásico

Pouhá dvojice hráčů Barcelony okomentovala vítězství nad Eibarem v rámci posledního ligového kola, avšak mezi nimi nechyběli tvůrčí autoři první branky – její autor a také asistent.

Antoine Griezmann

Tyto tři body byly důležité, jelikož po reprezentační pauze je obtížné dostat se do hry, protože za sebou máte hodně cestování. Odehráli jsme skvělý zápas a nyní musíme přemýšlet na Ligu mistrů. Věděli jsme, že nás Eibar velmi tlačí na vlastní polovině a tak jsem Lengletovi řekl, že pokud mě uvidí poblíž krajní čáry, tak ať mi nahraje do volného prostoru a to udělal. Vytvořili jsme si příležitosti díky balónům do hloubky.

Budou lepší dny a budou horší dny. Já jsem zde teprve dorazil a musím si na to zvyknout. Musíme se začít lépe navzájem chápat a postupem času a s následujícími zápasy to přijde.

Sam je po mnoha měsících zpátky ve skvělé formě a vypadá, jakoby předtím vůbec nebyl zraněný. Při kontaktu s protivníkem a vedení míče hrál velmi dobře a máme štěstí, že patří nám.

Clément Lenglet

Mohu hovořit pouze za sebe. Všechno se musí dělat správně a se současnými problémy v Barceloně je lepší, že bylo El Clásico přesunuto. Takové je rozhodnutí ligy a federace a my se s ním vypořádáme. U tohoto tématu nerozumím opravdu všemu. Žiji v Katalánsku krátce, svoboda projevu je dobrou věcí, ale to násilí se mi nelíbí. Jsou zde dobré a špatné věci a hlouběji do tohoto tématu jít nemohu.

Pro nás je pokaždé, co zde přijedeme, těžké vyhrát, ale odehráli jsme kompletní utkání a byli solidní. Vždy pracujeme na tom, ať vyvezeme míč, měli jsme plán a vedli si dobře.

Od porážky v Granadě jsme se při pohledu na výsledky a naší hru zlepšili, ano. Eibar neměl dnes (vyjádření proběhla včera, pozn. přek.) tolik příležitostí a my ano.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Inak presne aj toto je niečo, čo dnešnej Barcelone veľmi chýba, nábehy za obranu. Všetci naši útočnící si primárne pýtajú loptu do nohy a potom útočia. V zápase proti Eibaru bolo okrem tretieho gólu ešte dost situácii, kedy mal náš hráč loptu, hráči súpera boli nahustení na úzkom priestore okolo stredu a nikto z našich hráčov si tam nezabehol, takže sa hráč s loptou na nohe musel otočiť a prihrať to dozadu alebo na stranu.

21.10.2019, 16:13
Creus vikinecek

Myslím, že to byla taktika. Jelikož celý týden Valverde říkal, že Eibar vysoko napadá, tak mi přišlo, že naši 3 hrotovy hráči zůstávali co nejvýše to šlo, aby natáhli hřiště a vznikaly prostory pro brejky ( viz první gól ), protože když jsme dokázali překonat ten pressing, tak Sua, Griez i Messi tam většinou byli 3 na 3 nebo 3 na 4 a to je nezastaví žádná obrana pokud jim nedokážou včas pomoci zaloznici, což nestihali, když byli před naším vápnem. Škoda, že si to takhle na rovinu nechce rozdat víc týmu, to by byly zápasy jak víno

21.10.2019, 19:19

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. Villarreal CF 14
5. Athletic Club 13
6. RCD Mallorca 11
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 4
10. Lamine Yamal 3
12. Dani Olmo 3
26. Pedri 2
64. Jules Koundé 1
65. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat