INIESTA: PIQUEHO OSLAVA JE VĚC, KTERÁ K DERBY PATŘÍ

INIESTA: PIQUEHO OSLAVA JE VĚC, KTERÁ K DERBY PATŘÍ

Barcelona si i po vypjatém nedělním derby v nepříznivých podmínkách udržela šňůru 22 zápasu bez porážky. To, o čem se ale nejvíc mluví, je Piqueho oslava, nadávky fanoušků a obecně napětí, které teď mezi městskými rivaly panuje. K celé situaci se vyjádřil také Andres Iniesta. 

"Tyto věci k derby prostě patří, stává se to," vysvětloval hráč po zápase. "Úplně přesně jsem to gesto ani neviděl. Doufám, že je všechno v klidu."

Barcelona se ještě po vyrovnávacím gólu Piqueho zkoušela průběh zápasu zvrátit a získat na půdě rivala cenné vítězství. To už se jim však nepodařilo. 

"Měli jsme ten bod, ale pořád jsme vyvíjeli tlak na soupeře. Bohužel z toho nakonec tři body nebyly. Podmínky pro ně nebyly tak špatné jako pro nás. Ani bych ale neřekl, že pro nás bylo těžké si na podmínky na hřišti zvyknout. Myslím si, že jsme odehráli skvělý zápas. Dali jsme do toho hodně úsilí a nakonec jsme se porážce 1:0 naštěstí vyhnuli," ukončil Iniesta rozhovor. 

Roztržky probíhaly i mezi jednotlivými hráči. Samotný Pique musel po zápase uklidňovat Umtitiho a Garciu, mezi nimiž se kvůli Garciovy rasové narážky na francouzského obránce rozjela bouřlivá diskuze, žádná ostrá slova ale údajně nepadla. Garcia nakonec přišel do šatny hostů a Umtitimu se omluvil, ten jeho omluvu přijal. 


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

marek99
Senior editor

Piqué urobil to najlepšie čo mohol. Milujem také oslavy, o to viac keď si to tí idioti zaslúžili.

05.02.2018, 22:17

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. Athletic Club 14
5. RCD Mallorca 14
6. Villarreal CF 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Iago Aspas 4
6. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat