JORDI ALBA: MESSI JE NÁŠ, TO JE SMŮLA PRO ATLETICO I VŠECHNY OSTATNÍ

JORDI ALBA: MESSI JE NÁŠ, TO JE SMŮLA PRO ATLETICO I VŠECHNY OSTATNÍ

Udělal to znovu. Leo Messi svým 600. gólem (a z přímého kopu) zajistil Barceloně cenné tři body. Podařilo se mu překonat skvělého Jana Oblaka, gólmana s nejnižším počtem inkasovaných gólů v La lize. Podle Jordiho Alby bude dnešní výsledek v boji o titul rozhodně poznat. Hosté byli v defenzivě silní, ale hráče Barcy se jim zlomit nepodařilo.

"Není to úplně rozhodující, ale v tabulce je to vítězství znát. V druhé polovině zápasu byl tlak z jejich strany mnohem znatelnější. Pokud by se nám nepodařilo vyhrát, byl by bodový rozdíl téměř neznatelný," komentoval výsledek zápasu Alba. 

Messiho chválil i trenér hostí Diego Simeone. Podle něho byl jediný rozdíl samotný Messi. Kdyby oblékal dres Atletika, dopadlo by to prý opačně. I Alba svého spoluhráče pochválil: "Messi je náš, to je smůla pro Atletico i pro jakýkoliv tým, který se proti nám postaví. Simeone nic nového vlastně neřekl. Messi je nejlepší, ale zároveň musíme vyzdvihnout i práci týmu. Messi zápasy vyhrává, ale bez práce všech v týmu by se mu tak nedařilo."

Andre Gomes vystřídal zraněného Iniestu, ale během zápasu byl portugalský záložník vypískán vlastními fanoušky. K tomu Alba také vyjádřil svůj názor: "Musíme ho podporovat a fanoušci musí dělat to samé. Je třeba to tak dělat. Andre hraje fotbal svou duší, to je důležitá věc."   


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Je pěkné , že jsme Athletico dokázali porazit.Těch gólů by mohlo byt ale více.Budeme hrát odvetu s Chelsea a co když tam Messi nedá přímák a Willian bude při chuti?

05.03.2018, 07:00
McL_cule karlos

bohužel realita stroje, co šlape tak nějak sám

05.03.2018, 07:07

Na rovinu. Bez Lea by Barca hrala stred tabuľky. Stále sa nedarí tu Messidependenciu nejako obmedzit. Ak sa to buduce 4 roky nezmeni, prípadne nepríde ďalší genius, tak môže nastať veľký problém. Po odchode Dinha bol veľký strach, čo bude, ale prišiel Leo, ale čo bude po ňom...

05.03.2018, 10:21
karlos blaugrana

Dembele.....😁😁😁👌👌

05.03.2018, 10:23
blaugrana karlos

Dembeleho Barca uvrhla pod obrovsky tlak tym, ze zanho zaplatila taku palku. Na Coutinha detto. Môžu to byť dva prevary za 250 mega, alebo 2 top kaufy. Lámať chleba sa ude u nich v budúcej sezóne. Uvidíme ako sa to vyvinie.

05.03.2018, 10:31

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. Athletic Club 14
5. RCD Mallorca 14
6. Villarreal CF 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Iago Aspas 4
6. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat