JORDI ALBA: NEMŮŽEME ZNEHODNOCOVAT DOUBLE

JORDI ALBA: NEMŮŽEME ZNEHODNOCOVAT DOUBLE

Jordi Alba po vítězství 2:1 s Valencií taktéž poskytl novinářům krátký rozhovor. Barcelona udržela šňůru 39 zápasů bez porážky v řadě, takže je držitelem rekordu, kterého předtím ještě nikdo nedosáhl. 

Jordi Alba pochválil fanoušky, kteří dnes Barcelonu na Camp Nou podpořili: "Bylo důležité mít tady naše fanoušky, kteří nám hodně pomáhají. S nimi je všechno snadnější, musíme pokračovat, jsme krok od vítězství ligy a poháru..."

"Co se týká té porážky v Lize mistrů, jsme samozřejmě pořád naštvaní. Bylo to těžké a rozhodně není jednoduché na to zapomenout. Pravdou je, že ve fotbale vás může porazit každý. Liga mistrů není nikdy jednoduchá. Byl to špatný zápas pro každého. Nikdo nehrál dobře. Porazili nás ve všech ohledech, byli prostě lepší."

Na double řekl: "Nemůžeme to nějak znehodnocovat, je těžké to získat. Podívejte se na to tak, že by to byl čtvrtý double v historii, takže se nám to mockrát nepodařilo. Je jasné, že ta prohra zklamala všechny, byl to šok, ale musíme pokračovat."

 Do vítězství titulu v La lize Barceloně po dnešním zápase chybí už jen 9 bodů. Finále Copa del Rey proti Seville se hraje příští týden v sobotu na stadionu Atletica Madrid.  Jestli Barca double získá, bychom se tedy mohli dozvědět už brzy.


Zdroje: www.sport-english.com



Diskuze

Jordi... Tím zápasem v Římě se bohužel znehodnotil smiley

15.04.2018, 07:38

No, hlavně jsme ještě ten double nezískali. Ale pokud ho získáme a někdo ho bude znehodnocovat, tak je hlupák. O treble s naší hrou v této sezóně (bohužel) nemohla být ani řeč. Double je maximum toho, na co bylo reálné dosáhnout. A pro kohokoliv z nejsilnějších evropských ligách je double něčím vyjímečným... Samozřejmě, že Real a jeho fanoušci to budou znehodnocovat. Ale pro všechny fanoušky Barcelony a také pro všechny nezaujaté je zisk double něčím vyjímečným. Takže - snad to příští sobotu vyjde (protože La Liga je už sakra snad jasná, ne?).
smiley

15.04.2018, 20:00

Tady nejde o to, že nebude trebl, nebo že by někdo znehodnocoval "jen" double. Jde spíš o způsob nebo "styl", jakým jsme o možnost na trebl přišli. To je to, co vrhá stín v podstatě na celou sezonu a herní projev v poslední době...

15.04.2018, 23:41

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. CA Osasuna 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
101. Pablo Torre 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat