JORDI MESTRE: NEYMAR PROVOKUJE PROTIHRÁČE

JORDI MESTRE: NEYMAR PROVOKUJE PROTIHRÁČE

Viceprezident FC Barcelony, Jordi Mestre, se dostal do pěkné šlamastiky, když před včerejším zápasem v rozhovoru pro BeinSports prohlásil, že Neymar provokuje protihráče a to je hlavní důvod, proč je na Brazilce pácháno tolik nedovolených zákroků.

Doslova jeho slova zněla: "Neymar častokrát provokuje obránce a další protihráče, proto je v zápase tolikrát faulován." Toto prohlášení bez pochyby naštvalo nejen samotného hráče, ale i zbytek celého týmu. Neymar je častokrát atakován protivníkem a v mnoha případech je to on, kdo dostane žlutou kartu kvůli jeho reakci. Samotný kouč Luis Enrique brazilského hráče brání.

Jordi Mestre si byl vědom své chyby a těsně po zápase se snažil bagatelizovat jeho slova na adresu našeho čerstvě 25-letého útočníka.

"Řekli, že jsem použil slovo provokace, což vyvolalo kontroverzi. Co jsem chtěl říct bylo, že si na sebe Neymar bere obránce. Bylo to řečeno fotbalovou terminologií, ale kdo chce, vždy z toho vytvoří kontroverze. Chci vás ujistit, že tu žádné nejsou, nikdy jsem nechtěl použít slovo provokace. Jsme potěšeni, že tu Neymar je. Je to skvělý hráč, hraje dobře dopředu i dozadu. Je to hráč, který toho hodně odběhá."

 

 

 


Zdroje: sport-english.com



Diskuze

Řekl bych, že Mestre má pravdu. Ale ne z pohledu toho, že by Ney byl nějaký extra provokatér. Prostě jen obránci soupeře jsou často frustrovaní z toho, jak si je Ney dává + parádičky, které předvádí. A pak se ho snaží zastavit za každou cenu.

05.02.2017, 11:19

To je debil ten Mestre. smiley
Zahlásit takovou kravinu. Jasně že je provokuje ale v drtivé většině svým fotbalovým umem. smiley
Kdyby tohle řekl o Messim tak už je bez práce. smileysmiley

05.02.2017, 16:33

Má pravdu, Neymar ale provokuje fotbalově (což je správně a fanoušky to po celém světě baví) i nefotbalově. Je jen otázka času než na to doplatí. Chce to přestat žít v popírání/ignorování jeho chování a trochu jej usměrnit.

06.02.2017, 15:04

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 18
3. Villarreal CF 17
4. Club Atlético de Madrid 16
5. Athletic Club 14
6. RCD Mallorca 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 5
7. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
30. Pedri 2
70. Jules Koundé 1
71. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat