Juvenil A 6:0 Villacarlos

Juvenil A 6:0 Villacarlos

Dvakrát po hattricku a pohodový zápas. Takový byl středeční duel svěřenců Franca Artigy, kteří zvítězili šestibrankovým rozdílem na domácím hřišti. Paradoxně jedinými střelci branek byl Gavi a Jardi. Mladíci to neměli složité v průběhu celého utkání, jelikož Villacarlos se stěží dostávali na útočící polovinu. 

Zápas začal lépe pro Katalánce. V 5. minutě si totiž Gavi chytře narazil s Luzzim. Ten mu míč vrátil před brankáře, a pak už to měl střelec úvodní branky snadné. Do jasné převahy se dostali postupem dalších minut domácí. Alegre, Jardi a Lopez měli velké šance na zvýšení, bohužel pokaždé selhali v koncovce.

Smůlu prolomil v 17. minutě znovu Gavi, který poslal průnikovou přihrávku na Lopeze. Míč mu patičkou vrátil a Gavi snadno zvyšoval na 2:0. Utkání potom pokračovalo v podobném tempu. Barcelona byla aktivnější, avšak nebyla schopna dát branku. Villacarlos spíše bránil, za půli soupeře se dostali jen dvakrát.

Ve 36. minutě si Jardi udělal doslova dobrý den ze zálohy soupeře a z velkého vápna zvyšoval pěknou střelou k tyči na 3:0. Jardi nelenil a o pět minut později přidal i druhou branku. Pěkným obloučkem přehodil brankáře. O minutu později dokonce zkompletoval hattrick. Alegre ho hezky našel ve vápně a Jardi pak měl otevřenou bránu. To bylo vše co se událo v prvním poločase. Barcelona šla do kabin s náskokem 5:0.

Do druhého poločasu poprvé nastoupil senegalský štít Franck Angong, který do Barcelony přišel před sezonou, avšak potřebné dokumenty s povolením hrát fotbal v Evropě dostal až před zápasem. Kromě něho nastoupil Miki Juanola a Ilias Akhomach. Druhý poločas probíhal podobně jako první, velkou převahou Juvenilu. V 58. minutě navíc hattrick zkompletoval i Gavi, který mířil přesně hlavou po rohovém kopu.

Zbytek poločasu se už víceméně dohrával. Branku ještě přidal Zacarias Ghailan, avšak gól nebyl kvůli faulu uznán. Výborný výkon předvedl stoper Moussu Ndiayeho, který na bekovi uplatnil svou rychlost a do budoucna vypadá zajímavě. Kromě něj předvedl skvělý výkon Jaume Jardi a Gavi.

Barcelonští si tak upevnili druhé místo ve své tabulce s 25 body po dvanácti zápasech. Juvenil už v neděli čeká další zápas. Tenkrotát se od 17 hodin střetne s Araballem.

Sestava Juvenilu:
Jorge - Moussa, Gallego, Almeida, Alegre - Gavi, Txus - Luzzi, Brian, Jardi - Lopez

Lavička náhradníků:
Ramon, Sola, Rico, Ilias, Angong, Zacarias, Miki Juanola

Góly:
1:0, Gavi (5 min.), 2:0, Gavi (17 min.), 3:0, Jardi (36 min.), 4:0 Jardi (41 min.), 5:0, Jardi (42 min.), 6:0, Gavi (58 min.)

Sestřih zápasu: 


Zdroje: Facebook - FC Barcelona B CZ/SK



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 14
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 12
5. Villarreal CF 11
6. Deportivo Alavés 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Ayoze Pérez 4
4. Kylian Mbappé 4
5. Oihan Sancet 3
8. Lamine Yamal 3
10. Dani Olmo 3
23. Pedri 2
61. Jules Koundé 1
62. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat