Kapitán Barcelony Sergi Roberto jedná o přestupu s jinými kluby

Kapitán Barcelony Sergi Roberto jedná o přestupu s jinými kluby Foto: X @FCBarcelona

Barcelonský kapitán Sergi Roberto jedná s jinými kluby před vypršením své smlouvy na konci měsíce.

Dvaatřicetiletý Roberto strávil v Barceloně celou svou kariéru a od svého debutu v listopadu 2010 odehrál za první tým 373 zápasů.

Letos v létě všestranný hráč poprvé naslouchá nabídkám jiných klubů, přičemž mezi kluby, které o něj projevily zájem, patří i katalánský rival Barcelony Girona.

Robertovou prioritou vždy bylo zůstat v Barceloně, ale je otevřený odchodu v létě, protože jeho okolí se domnívá, že jednání klubu o jeho setrvání nebyla přijatelná.

Prezident barcelonského klubu Joan Laporta a sportovní ředitel Deco údajně informovali bývalého španělského reprezentanta, že mu prodlouží smlouvu, ale žádná nabídka zatím nepřišla.

Roberto totiž od Barcelony obdržel pouze ústní předběžnou dohodu, která by obsahovala klauzuli, jež by klubu umožnila uvolnit ho jako volného hráče v polovině srpna, pokud by pro něj neměl ve svém týmu ekonomické kapacity.

Roberto si v každém z posledních dvou prodloužení smlouvy snížil plat, ale jeho pokračování po letošním létě zůstává nejisté.


Zdroje: www.theathletic.com



Diskuze

Tenhle borec nikdy nebyl úplně top hráč(většinou střídal), ale i tak byl platný. Musí to být ale fajn chlap, vždy loajální k FCB. Ten dávno vše Barce splatil, být vedením pustil bych ho zadarmo kamkoli..... tenhle si to zaslouží!

27.06.2024, 17:23
blaugrana tomise63

Ved mu konci 30.06. kontrakt, takze je jasne, ze odide zadarmo.

28.06.2024, 03:29

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Athletic Club 0
2. Club Atlético de Madrid 0
3. CA Osasuna 0
4. Deportivo Alavés 0
5. CD Leganés 0
6. RCD Espanyol de Barcelona 0
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

Zobrazit celou tabulku

 

Chat