KDYŽ NE MESSI NEBO SUÁREZ, TAK KDO?

KDYŽ NE MESSI NEBO SUÁREZ, TAK KDO?

Nedělní zápas bude v boji o titul klíčový. Barcelona bude muset najít cestu, jak Messimu a Suárezovi pomoct před brankou. Spolu se jim podařilo dát už 43 gólů, takže není překvapením, že když se těm dvěma střelecky nedaří, body nepřicházejí. Tak to bylo ve třech z pěti posledních zápasů. 

Problém začíná, když je potřebné spoléhat se na někoho dalšího. Co se gólů v La lize týče, na třetím místě je Paulinho, který mnohé osmi góly v La lize překvapil. Teď se však zdá, že už mu docházejí baterky. To mohl způsobit i fakt, že do Barcelony přijel během probíhající sezony v Číně. Momentálně je ale v sérii 12 zápasů bez branky, ve srovnání s ním Paco Alcacer nedal gól v sedmi posledních zápasech. Důvěru Valverde ztratil i v Gomese, který nepředváděl výkony, jakými by si zajistil místo v základní sestavě.

Otazník visí i nad Dembélém. Proti Las Palmas nastoupil nejspíš s vidinou gólu, ale na hřišti to vypadalo spíš opačně. Jako by mu došly možnosti. Tito hráči by se měli vzchopit, pokud chtějí Barceloně pomoci k zisku trofejí v sezoně, ve které má zatím našlápnuto velmi dobře. Pravdou je, že spoléhat se pouze na Messiho a Suáreze je poněkud riskantní. 


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Od buducej sezony snad Griezmann.

04.03.2018, 10:42

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. Athletic Club 14
5. RCD Mallorca 14
6. Villarreal CF 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Iago Aspas 4
6. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat