Koeman: Doufám, že tady Fati bude mnoho let

Koeman: Doufám, že tady Fati bude mnoho let

Po včerejší výhře 3:1 nad Valencií se Koeman v médiích vyjádřil k několika tématům. S výkony hráčů byl spokojený, především jej potěšil Fati, který se dostal do základní sestavy a odehrál 60 minut.

Ansu Fati:

"Pomalu, ale jistě se musí zlepšovat po fyzické stránce. Jeho talent však nelze popřít. Dneska hrál hodinu a pomalu se dostává do rytmu zápasů. Doufám, že tady bude hrát ještě mnoho let. Máme s ním nějaké plány. Dnes byl poprvé v základní sestavě a předpokládáme, že se bude postupně zlepšovat a bude pro tým ještě důležitější. Od ostatních hráčů se liší. S lékaři jsme se domluvili, že si zahraje hodinu. Kdyby to bylo na mě, nevystřídal bych jej."

Sergio Agüero:

"Pro tým je důležité, že se zranění útočníci vracejí zpět. Ansu a Agüero jsou odlišní hráči, každý má své herní kvality. Agüero má hodně zkušeností. Doufám, že se postupně vrátí do hry stejně jako Ansu a bude v dobré kondici."

Sergiño Dest:

"V mládežnických týmech v Ajaxu hrál vždy na pozici křídelníka. Zná tu pozici moc dobře a dařilo se mu na ní. Dnes podal dobrý výkon."


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Jestli ty jeho výmluvy na zraněné hráče nakonec nebyly jen výmluvy a výkon Barçy se příchodem (především) Fatiho, Kuna a Dembelého rapidně zlepší, budu mu muset poslat puget a bonboniéru s omluvou za to, jak jsem tu do něj furt šil.. smiley "Zranění hráči tohle..." a "Zranění hráči tamto..." Ty kecy už mi fakt lezly krkem..

19.10.2021, 09:29
Nogares MilanBalage

Trochu mám dojem, že ty blbý kecy měl schválně, aby strhl pozornost (a tím i mediální tlak) na sebe místo svých hráčů. Byl by to vlastně geniální tah po odchodu Messiho, protože jinak by hráči byli pod enormním tlakem aby ho dokázali nahradit.

19.10.2021, 11:15
MilanBalage Nogares

Podle mě to uas tak dopodrobna promyšlený neměl, ale jestli je to tak, jak říkáš, je to vážně génius. smiley

19.10.2021, 12:50
Nogares MilanBalage

Proč dopodrobna? Mou tohle dělá naprosto běžně. Strhává pozornost na všechno krom svých hráčů, ti pak nehrají pod takovým tlakem. Není to zas taková novinka.

19.10.2021, 17:04
MilanBalage Nogares

Vždyť ho to skoro stálo místo! Navíc ani nestrhával pozornost na sebe..
Těžko se vyhrává, když se hraje v neděli 4-3-3, ve středu 3-5-2 a další neděli pro změnu 4-2-3-1. Za to je zodpovědný trenér. A když to nevychází, je pak oprávněně pod tlakem. Hráči jen hráli podle jeho not, ti pod tlakem snad ani být nemohli..
Věděl, že mu budou chybět útočníci, prostor pro experimenty byl v přípravě. Teď nás to stálo spoustu bodů a možná dokonce i play off LM..

19.10.2021, 19:04

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 15
2. Real Madrid CF 14
3. Club Atlético de Madrid 11
4. Villarreal CF 11
5. Deportivo Alavés 10
6. Athletic Club 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Kylian Mbappé 4
3. Oihan Sancet 3
4. Sandro 3
5. Ayoze Pérez 3
6. Lamine Yamal 3
8. Dani Olmo 3
10. Raphinha 3
23. Pedri 2
59. Jules Koundé 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat