Koeman: Je neuvěřitelné, že jsme nevyhráli

Koeman: Je neuvěřitelné, že jsme nevyhráli

Ronald Koeman na tiskové konferenci po zápase s Rayem Vallecanem přiznal, že Barça si porážku nezasloužila. Nizozemec prohlásil, že tým odehrál dobrý zápas a že hlavní problém spočívá v nedostatečné efektivitě.

o zápasu: "Po prvních patnácti minutách jsme začali hrát velmi dobře. Rayo vstoupilo do zápasu sebevědomé, vytvořili na nás velký tlak, ale pak jsme se dostali do hry, byli jsme lepší a měli jsme největší šance. Ve druhém poločase jich bylo šest nebo sedm, ale gól jsme nedali. Víc k tomu nemůžu říct."

o týmovém výkonu:  "Myslím, že jsme odehráli dobrý zápas a kontrolovali jsme ho proti týmu, který se hodně tlačí dopředu. Myslím, že dnešní výsledek není spravedlivý. Je neuvěřitelné, že jsme nevyhráli."

[Ricard Torquemada, Radio Catalunya]: Proč je tým málo efektivní?

"Máme hráče, kteří umí dávat góly. Je tu Kun Agüero, je tu Memphis Depay, kteří vstřelili 15-20 gólů. Na tým si nemohu stěžovat. Byli jsme lepší. Když se podíváme na naše a jejich šance."

[Marta Ramon, RAC1]: Myslíte si, že by tento výsledek mohl ovlivnit vaši budoucnost?

"Nevím."

[Adria Albets, Cadena SER]: Je tato porážka důsledkem špatné kondice, nedostatku charakteru nebo je to čistě sportovní záležitost?

"Jde o to, že nedáváme góly."

[Helena Condis, Cadena COPE]: Myslíte si, že je tým Barçy slabší než týmy Sevilly, Realu Betis nebo Osasuny, které jsou v tabulce výše než Barcelona?

"Nevím. Jejich hráče detailně neznám. Je možné, že mají vyrovnanější týmy. Je možné, že jsou na tom fyzicky lépe. Ale myslím, že jsme v této sezóně mnohokrát ukázali, že s nimi můžeme soupeřit. Může jít o smůlu nebo zranění. To jsou výmluvy. Dnes i v zápase s Realem jsme ukázali, že hrajeme na dobré úrovni. To však nestačí. Důležitý je výsledek, takže jsme nakonec utrpěli dvě porážky. Analyzuji zápasy a myslím si, že je neuvěřitelné, že prohráváme."

[Alfredo Martínez, Onda Cero]: Na konci kola bude Barça v polovině tabulky. Co to znamená?

"Znamená to, že se nám nedaří a že tým klesl o úroveň níže. Ztratili jsme rovnováhu. Přišli jsme o velmi efektivní hráče. V posledních letech lepší týmy posilovaly a my jsme nemohli. To však neplatí pro dnešní zápas. Odehráli jsme dobrý zápas, ale nemůžete ho tak úplně nazvat, když nedáte gól."

[Marca]: Myslíte si, že Barça má ještě šanci v boji o titul?

"Zbývá ještě mnoho zápasů. Jsem samozřejmě znepokojen nedostatečnou efektivitou, ale nemám obavy o naši hru. Dnes jsme si vytvořili příležitosti a ukázali dobrou úroveň, ale vím, že ve Španělsku se to nepočítá. Prohráli jsme 0:1 a je lepší nic víc neříkat."

[Bruno Balleste, Barça Live]: Jak byste okomentoval výkon Nica Gonzáleze?

"Hrál velmi dobře. Byl silnou stránkou záložní řady a velmi dobře se projevoval v ofenzivě. Ve druhém poločase měl gólovou šanci. Střídal, protože byl unavený. Při pohledu na to, jaké má tým problémy, hrál velmi dobře."

 


Zdroje: mundodeportivo, sport.es, fcbarca.com, twitter #fcbarcelona



Diskuze

,,Nevím. Jejich hráče detailně neznám. Je možné, že mají vyrovnanější týmy. Je možné, že jsou na tom fyzicky lépe.... ,,

tyvole on na tiskovce přizná, že nemá nastudovaný hráče ostatních týmů? To už je fakt vrcholsmiley

27.10.2021, 22:34

Koeman: Je neuvěřitelné, že jsme nevyhráli ......Busquets: Nejsme horší, ale prohráváme.........kecy,kecy

27.10.2021, 22:37

Neuvěřitelné je, že jsi pořád trenér, Ronalde.

28.10.2021, 00:03

Dosud jsem se Koemana zastával, jako hráč byl super, před barcou vedl nizozemskou repre... Rozumím, odešel Messi, potřeba přestavět tým bez peněz je složitější, byli a jsou zranění hráči. Ale zapojují se už mladí. Přiznat po prohraném zápase, že ostatní jsou na tom fyzicky možná lépe, hráče soupeře detailně neznám !?!? Proboha, toto je FC BARCELONA. To i v té české ho*** lize každý trenér před zápasem věnuje několik hodin přípravě hráčů na zápas a rozborem hry soupeře. Tady to vypadá koučing jako je vás deset v poli, běžte na hřiště a dejte goly. Mužstvo je psychicky dole, je potřeba ho povzbudit, případně někoho i seřvat, metoda cukru a biče. Říct něco ve stylu nevyhráli jsme, příště to zkusíme znovu a uvidíme, je už mimo mísu. Na straně druhé, díky finančnímu stropu a max. výši platu novému trenérovi, nevím, kdo by se k nám hrnul.

28.10.2021, 00:33

Nevím, jaký zápas Koeman sledoval, že jsme se mu zdáli lepší, ale v první půlce jsme rozhodně lepší nebyli.. Víc jsem bohužel neviděl...
Nakonec ta prohra s Vallecanem k něčemu byla - zařídila definitivní konec Koemana.

28.10.2021, 18:46

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 15
2. Real Madrid CF 14
3. Club Atlético de Madrid 11
4. Villarreal CF 11
5. Deportivo Alavés 10
6. Athletic Club 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Kylian Mbappé 4
3. Oihan Sancet 3
4. Sandro 3
5. Ayoze Pérez 3
6. Lamine Yamal 3
8. Dani Olmo 3
10. Raphinha 3
23. Pedri 2
59. Jules Koundé 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat