Koeman není spokojený s lékařským personálem

Koeman není spokojený s lékařským personálem

Podle deníku AS má Ronald Koeman velkou zášť vůči lékařskému personálu FC Barcelona, který je podle něj částečně zodpovědný za obtížnou situaci týmu. Mnoho hráčů je zraněných a jejich léčba je podle trenéra neuspokojivá. Nedávné zranění Martina Braithwaita je toho důkazem. Jordi Alba má navíc svalové problémy a čekají ho další testy.

AS uvádí, že Koeman již delší dobu žádá o řadu změn v lékařském personálu, aby se situace zlepšila. Domnívá se, že existuje mnoho problémů, které lze zlepšit. Barcelona začala v tomto směru jednat již v létě a byla blízko angažování Davida Álvareze, který dříve působil jako šéf fyzioterapeutů v Betisu. Navíc na Camp Nou působil už během sezony Pepa Guardioly. Nakonec však jednání nečekaně ztroskotala, ačkoli i Ramon Canal, hlavní osoba zodpovědná za lékařský personál, odletěl do Sevilly, aby dohodu uzavřel.

Nakonec došlo pouze k jedné změně - lékařka Dani Florit byla přeřazena do ženského týmu. V současné době je obviňován především hlavní fyzioterapeut Juanjo Brau, kterého měl nahradit výše zmíněný Álvarez. Obraz lékařského personálu FC Barcelona se v posledních letech zhoršil po řadě chyb v diagnostice a léčbě, jako například v případě Ansu Fatiho a Philippeho Coutinha. V obou případech se plánovaná čtyřměsíční přestávka protáhla až na deset měsíců.

Sergi Roberto a Ronald Araújo si obnovili stejná zranění, zatímco Gérard Piqué se rozhodl pro externí konzultace kvůli problémům s kolenem. Minulá sezona byla Koemanova první ve vedení, ale nyní už má trenér dost neproduktivních akcí a nechce, aby se stejné chyby opakovaly. Požádal proto prezidenta, aby v této věci jednal co nejdříve.


Zdroje: as.com



Diskuze

Se ani nedivím. Na druhou stranu, když jde do sezony s kádrem, s jakým jde, co jako chce. Vím, že na posily nemáme, ale proč tedy přiváděl hroťáka, když pak brečí kvůli křídlům. Tak mohl přivést nějaký křídlo kolem 30. Jako kdysi Bayern přivedl Perišiče... Navíc si vezme Aguera, kterej za poslední 1,5 roku odehrál 1/3 utkání... Tak jako pardon, ale to co je?

15.09.2021, 20:39

Lékařský personál není spokojený s Koemanem.

15.09.2021, 21:38

Koeman čte diskuze na fcbarcelona.cz?? smiley Na doktory jdem si tu několikrát stěžoval a bingo! Koeman žádá Laportu, aby proti nim zakročil. smiley
Ale vážně, s tím se musí něco dělat! Jsme fotbalové Evropě pro smích. Nepamatuju, že bych kdy zažil evropský velkoklub s takovou marodkou.. Umtiti i Piqué se šli léčit mimo klub . Léčení Fatiho a Coutinha bylo na žalobu!
Stejné čistky jako v kádru musí přijít i ve zdravotnickým personálu. Doktor, který neléčí, je přece na hov*o!

15.09.2021, 21:56
karlos MilanBalage

PSG má horší personál... Tam už je 1/3 kádru v čudu...

15.09.2021, 21:59
MilanBalage karlos

Pravda, PSG má taky děsivou marodku. Teď jsem kouknul na absence jen rychle na livesportu a whau... smiley
Mají ale narozdíl od nás miliony v kapse.. Vyplácet pohádkové výplaty zraněným hráčům pro ně není problém.. Pro nás to trošku potíž je.. Třeba takový zraněný Coutinho s obřím platem, to bylo pořádné břemeno...
I tak bych v Barceloně nějakého šejka za majitele nechtěl ani za nic!
Uvidíme, co se odehraje teď po stížnosti Koemana..

15.09.2021, 22:34
karlos MilanBalage

Bez peněz to nepůjde. A pokud budeme rok co rok hrát stejné prt, prachy na nový hráče kvůli dluhu ( kterej se nesplatí za 2 roky) nebudou, žádnej trenér s tím nic neudělá. A šejk bude muset přijít...

15.09.2021, 23:05

něco tam musí být špatně, to už je několik let co se to řeší

16.09.2021, 07:22

Koemanovi prý hrozí odvolání
Už na přelomu září a října by mohlo skončit angažmá Ronalda Koemana na lavičce Barcelony. Katalánský klub nepodává ideální výkony, v týdnu nestačil na Bayern Mnichov a vedení je připraveno jednat o odvolání nizozemského trenéra. Ten potřebuje zvládnout následující čtyři zápasy. Už aby to bylo!!!

16.09.2021, 20:52

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 16
2. Real Madrid CF 14
3. Athletic Club 13
4. Villarreal CF 12
5. Club Atlético de Madrid 11
6. Deportivo Alavés 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 5
2. Kylian Mbappé 4
3. Oihan Sancet 3
4. Iago Aspas 3
5. Sandro 3
7. Lamine Yamal 3
9. Dani Olmo 3
11. Raphinha 3
23. Pedri 2
60. Jules Koundé 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat