Koundé: „Budeme muset stávkovat, hlavní aktéry nikdo neposlouchá.“

Koundé: „Budeme muset stávkovat, hlavní aktéry nikdo neposlouchá.“ Foto: X @FCBarcelona
  • Obránce Barçy se shoduje s Rodrim, ale přiznává, že mezi hráči chybí koordinace.

Jules Koundé se připojil k Rodrimu, který prohlásil, že by hráči mohli stávkovat kvůli nabitému kalendáři: „Říkáme to už tři nebo čtyři roky a nikdo nás neposlouchá, nikdo neposlouchá hráče, takže budeme muset stávkovat, aby náš hlas slyšeli ti, kteří rozhodují.“

Obránce Barcelony dodal, že „každým rokem se kalendář rozšiřuje a času na odpočinek je méně. Hráčům nikdo nenaslouchá, takže budeme muset jít do stávky, aby náš hlas slyšeli ti, kteří rozhodují.

Připomněl, že „podstupujeme stále větší maximální riziko a je vidět, že přibývá zranění, protože je stále méně času na odpočinek. Ti, kteří hrají na mistrovství světa klubů, odehrají za sezonu kolem sedmdesáti zápasů, což je šílené."

Přesto připustil, že „musíme více komunikovat, být v kontaktu, musíme se organizovat, abychom byli jedním hlasem. Je silnější, když zpráva vychází z organizace mnoha hráčů. Je to něco, o čem musíme mluvit."

Upozornil, že „na zranění může mít vliv mnoho faktorů, ale zápasové přetížení je jedním z nich“.

 


Zdroje: www.mundodeportivo.com



Diskuze

Čím dřív tím líp. Škoda jen že to zase začíná být téma, když se Barca rojíždí 😁 ale tohle je téma mnohem větší než třeba ztracená příští sezóna, doufám že jim co nejdřív šlápnou na krk, je to neúnosné. Stupidní MS Klubů, ještě stupidnější liga národů, k tomu evropa a domácí poháry a k tomu se prosazují čím dál mladší hráči. A pak dopadají jako naši mladí. S takovou za deset let budeme koukat na zhuntovanou generaci třicátníků zničených nenažraností funkcionářů, kteří jen zkouší kam lze zajít kvantitou na úkor kvality. Fotbalistům v tomhle maximálně fandím a doufám, že ta koordinace tam co nejdřív přijde.

18.09.2024, 21:55

Ta porce zápasů je šílená no. Nešlo by ale udělat to, že by barca odmítla pustit své hráče na určitý turnaj? Když se pořádá MS v hokeji, taky má finální slovo až klub, jestli tam ten či onen hráč pojede.

19.09.2024, 07:11

Všichni jen nadávají, jak je moc zápasů a jak pak dochází ke zraněním. Já jsem zase rád, že je pořád na co se dívat a určitě bych nechtěl, aby hráli jednou za 14dní. Podle mě od toho tam mají ty 22 členné kádry, aby hráče trochu protočili. Vedeme 4:0 a Yamal je pořád na hřišti...proč? K čemu jsou všichni ti náhradníci, kteří dostanou 5 nebo 10minut. Pau Victor byl v přípravě jeden z nejlepších a šancí dostává hodně málo. jen ať se ukáže šířka kádru a práce trenéra. Chápu, že ale všichni chtějí vidět jen největší hvězdy každý zápas.

19.09.2024, 13:02
stockey larnel

lenze to nie je len o zraneniach a fyzicke. ale aj o mentalnej zatazi. Ti hraci musia byt mentalne pripraveni na 100% a to nie je jednoduche. V tolkych zapasoch, oddych minimalny. Tlak obrovsky. A nie len zapasy, tlacovky pred zapasom, po. Neustaly tlak fanusikov, cakanie pred treningovymi centrami. Reklamne povinnosti, rozne americke/azijske tour. Tlak je obrovsky.

19.09.2024, 13:53
Klokanomet stockey

Já tyhle řeči nemám rád. Ten tlak je taky vyvážen královským oceněním, jaké nemá žádné jiné povolání na světě. (a které je zároveň jejich největším koníčkem i radostí).

19.09.2024, 16:54

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 15
2. Club Atlético de Madrid 11
3. Real Madrid CF 11
4. Villarreal CF 11
5. RC Celta de Vigo 9
6. Real Betis Balompié 8
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Oihan Sancet 3
3. Sandro 3
4. Ayoze Pérez 3
5. Lamine Yamal 3
7. Dani Olmo 3
8. Raphinha 3
20. Pedri 2
58. Jules Koundé 1
59. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat