Laporta: Do Fatiho stále vkládáme velké naděje

Laporta: Do Fatiho stále vkládáme velké naděje

Prezident klubu Joan Laporta v novém prohlášení potvrdil, že klub neplánuje v létě prodat Fatiho. Vyjádřil se také k nedávným slovům bratra Lionela Messiho a k nové spolupráci s projektem Kings League.

Ansu se po zranění hledá a nedokázal si vybojovat místo v základní sestavě. Tyto informace ihned vedly k hlasům, že o španělského útočníka mají zájem týmy v Premier League. Prezident se však hráče zastal a potvrdil, že mu nadále věří:

"Jeho agent tady nedávno byl, ale Ansu je hráčem Barcelony a stále do něj vkládáme velké naděje. Nejsme si vědomi ze strany hráče o žádných signálech odchodu."

Dále se Laporta vyjádřil k nedávným výrokům bratra Lionela Messiho Matiase, ve kterých mimo jiné řekl, že se jeho bratr do Barcelony nikdy nevrátí. Poté se za své poznámky omluvil.

"Leo je legendou Barcelony, to je jasné. Jsme velmi hrdi na to, že jsme ho tady měli. Je nejlepší ze všech. Nenuťte mě však mluvit o hráči, který hraje za PSG. Nemluvím o hráčích v jiných klubech."

"Pokud jde o jeho bratra, ten se omluvil a hotovo. Nepřikládám tomu velkou důležitost. Se vztahem mezi klubem a hráčem to nemá nic společného."

Na závěr Laporta vysvětlil novou spolupráci mezi Barcelonou a Kings League. Jedná se o novou fotbalovou soutěž, kterou bude hrát sedm týmů a zakladatelem je Gerard Piqué ve spolupráci s významnými fotbalovými osobnostmi a internetovými streamery. Final Four se odehraje 26. března na Camp Nou:

"Klub z toho bude mít zisk. Bude se jednat o procenta sponzorů a prodeje vstupenek. Dohoda nemá nic společného s Gerardovým odchodem do důchodu. Je to oboustranně výhodná domluva."

"Budou se zde hrát obě semifinále, zápas o třetí místo a finále. Již nyní bylo prodáno více než 45 000 vstupenek," potvrdil Laporta.


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 15
2. Club Atlético de Madrid 11
3. Real Madrid CF 11
4. Villarreal CF 11
5. Athletic Club 10
6. RC Celta de Vigo 9
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Oihan Sancet 3
3. Sandro 3
4. Ayoze Pérez 3
5. Lamine Yamal 3
7. Dani Olmo 3
8. Raphinha 3
20. Pedri 2
58. Jules Koundé 1
59. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat