Laporta se v březnu setká s Haalandem a Raiolou

Laporta se v březnu setká s Haalandem a Raiolou

Klíčové setkání mezi Barcou a Haalandem se odehraje v březnu, kdy klub podnikne rozhodující kroky pro získání norského útočníka. Erling Haaland a jeho agent Mino Raiola hovořili s vedením Borussie Dortmund a brzy sdělí své rozhodnutí.

Prezident Barcelony Joan Laporta plánuje schůzku s hráčem i agentem na březen, kde předloží konečnou nabídku. Pokusí se v boji o útočníka porazit Manchester City a Real Madrid. Haaland je pro Barçu absolutní prioritou. Klub věří, že ho bude moci podepsat, i když by se mohlo stát, že v létě bude muset prodat „velkého“ hráče, aby si Haalanda mohl dovolit.

Záměrem Laporty je hráče v březnu přesvědčit a doufat, že se rozhodne pro Barcelonu i přesto, že nabídka Realu Madrid bude pro Haalanda jistě ekonomicky zajímavější. Madrid je zase přesvědčen, že získá Haalanda i Mbappého a oba začlení do stejného týmu. Florentino Pérez si myslí, že Haaland by jistě rád hrál ve stejném týmu jako Mbappé a vytvořil s ním prvotřídní duo. Zatímco v Barçe by norský útočník byl ofenzivním vůdcem, což by mohlo prospět jeho profesionální kariéře.

Manchester City také zoufale potřebuje útočníka poté, co se jim vloni v létě nepovedlo podepsat Harryho Kanea. Mají též finanční možnosti na to, aby dohodu dotáhli, ačkoli Haaland by raději hrál ve Španělsku než v Premier League. PSG by se do boje o Haaalanda mohlo také zapojit, pokud by se mu nepodařilo udržet Mbappeho. Barcelona si je vědoma toho, že to bude velmi obtížné, ale nakonec to bude Haalandova volba. Vztah s Raiolou je velmi dobrý, ale nakonec je to sám útočník, kdo učiní rozhodnutí.


Zdroje: sport.es



Diskuze

Bol by to splnený sen mať tohto hráča v tíme. Tak uvidíme.

20.02.2022, 17:22

Vy, co sledujete Bundesligu, jaký se vám Haaland teď jeví? Já v sobě ještě pořád spíše živím naděje na návrat Lea, musím se přiznat.

22.02.2022, 07:53
felpod raval69

Haaland je teď v rekonvalescenci po svalovém zranění, takže poslední tři zápasy nehrál...
V neděli proti Augsburgu pravděpodobně ještě stále hrát nebude...
Předtím, než šel marodit, dal v pěti zápasech pět gólů...

24.02.2022, 17:02

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 15
2. Real Madrid CF 14
3. Club Atlético de Madrid 11
4. Villarreal CF 11
5. Deportivo Alavés 10
6. Athletic Club 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Kylian Mbappé 4
3. Oihan Sancet 3
4. Sandro 3
5. Ayoze Pérez 3
6. Lamine Yamal 3
8. Dani Olmo 3
10. Raphinha 3
23. Pedri 2
59. Jules Koundé 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat